Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V pondělí 23. září se uskutečnil slavnostní večírek ke startu skupiny Pohoda, televizí Relax, Rebel, Retro

Na večírku nových televizí vystoupil také Jiří Krampol, hvězda televize Relax. Připravuje pro ni svůj pořad Krampo voloviny.
Na večírku nových televizí vystoupil také Jiří Krampol, hvězda televize Relax. Připravuje pro ni svůj pořad Krampo voloviny.  (Autor: Madison Public Affairs s.r.o.)
1. října 2013
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

V pondělí se v pražském Hard Rock Cafe uskutečnil slavnostní večírek, kterého se zúčastnili hlavní hvězdy televizí Relax, Rebel a Retro. Za Relax oslavoval Jiří Krampol s jeho staronovým pořadem Krampo voloviny a Petr Novotný za jeho nový pořad Novotný za humny. Na párty dorazili i Anife Vyskočilová, Václav Upír Krejčí, Jitka Válková, Daniel Nekonečný, Petr Vojnar a spousta dalších významných osobností spojených s televizemi Relax, Rebel, Retro.

Celý večer byla servírovaná bohatá zásoba jídla, k pití nechyběla pravá moravská slivovice a jedinečný dominikánský rum od společnosti RUMAKO. Během večera Radimu Pařízkovi, majiteli skupiny Pohoda, zazpívala Gabriela Gunčíková písně z jejího nového alba. Dále na kytaru zahrál Daniel Krob, který se podílí na koncertním turné legendární kapely Citron, s níž je Radim Pařízek spojený již mnoho let. Celým večírkem provázeli moderátoři televize Relax Petra Češková, Robin Sobek a Michal Pistolas, kteří symbolicky pokřtili předměty úzce spojené s jednotlivými televizemi dominikánským rumem Cubaney – za Relax pohodové zahradní lehátko, za Rebela elektrickou kytaru a za Retro starou gramofonovou desku.

V Česku tři nové celoplošné digitální televizní kanály Relax, Rebel a Retro vysílají již od 9. září. Relax se svojí nabídkou zařazuje mezi plnoformátové televizní stanice, Rebel a Retro pak skladbu vhodně doplňují jako specifické hudební kanály. Celkově tak tvoří jak komplexní nabídku pro diváky, tak možnost cílení na vybrané zákaznické skupiny pro zadavatele reklamy. V minulosti již vysílající TV Pohoda prochází významnou inovací a v podstatě se nyní dělí na dva samostatné kanály - na rodinný a lifestylový Relax a na zcela novou službu Rebel. Ta přichází jako hudební kanál čistě rockového zaměření, který u nás dosud chyběl. K nim se jako třetí přidá rovněž hudební Retro, který na televizním trhu působí již třetím rokem a dohromady tak nabídnou obsahově propojený a komplexní program.

Nechyběl ani Václav Upír Krejčí, který připravuje nový pořad pro nejmenší diváky nové TV Relax. Petr Novotný všechny místní pobavil svými historkami a připomněl, že i on má na Relaxu pořad Novotný za humny, který je plný cestovatelských příhod celebrit českého showbyznysu. Nechyběl ani Václav Upír Krejčí, který připravuje nový pořad pro nejmenší diváky nové TV Relax. Petr Novotný všechny místní pobavil svými historkami a připomněl, že i on má na Relaxu pořad Novotný za humny, který je plný cestovatelských příhod celebrit českého showbyznysu. |  Madison Public Affairs s.r.o.

Relax jako plnoformátová televize bude plnit roli kanálu pro celou rodinu. Důležitou součástí vysílání budou zábavné pořady, které nejsou v současné nabídce televizních kanálů příliš preferovány. Jednou z hvězd stanice bude bavič Petr Novotný, který naváže na svoji úspěšnou show a téma cestování přinese v pořadu s hosty a písničkami. Výraznou tváří Relaxu bude Jiří Krampol, který pořadem „Krampo voloviny“ volně naváže na svou dřívější show.

Další významnou část programu budou tvořit pořady s tématikou cestování. Tomu se bude Relax věnovat formou dokumentární i zábavnou, například s již zmíněným Petrem Novotným v pořadu „Novotný za humny“.

Relax také nabídne různé typy lifestyle pořadů, které mimo jiné poradí v různých životních situacích (při právních těžkostech, jednání s úřady, výchově dětí a podobně.).

Rebel bude svým zaměřením typicky rocková televize. Bude vysílat nejen rockovou muziku, ale také pořady mapující její jednotlivé žánry a jejich historii. Dále nabídne například rockové zprávičky nebo motorkářský magazín a dvakrát týdně přinese koncert vybrané rockové skupiny. Obsahem bude cílit na rockové fanoušky také z řad vzdělanějších produktivních lidí.

Hvězdou večera byl bezesporu i zpěvák a tanečník Daniel Nekonečný. Hvězdou večera byl bezesporu i zpěvák a tanečník Daniel Nekonečný. |  Madison Public Affairs s.r.o.

Druhý hudební kanál Retro je zaměřen na největší hity posledních dekád. Divákům chce přinést pohodu, zábavu, emoce a známé hudebníky. Významný podíl v programu bude tvořit česká a slovenská hudba. Pro střední a starší generaci bude stanice objevovat hity z doby, kdy se formoval jejich hudební vkus, včetně těch, které tehdy slyšet nemohli. Hudební kanál Retro byl do skupiny Pohoda začleněn v srpnu tohoto roku a v souvislosti s tím prošel grafickým redesignem a úpravou programového schématu.

Televize Relax a Rebel  odstartovali své vysílání od 9. září, a to jak v DVB-T (multiplex 4), tak v kabelových sítích (UPC a další) a v satelitním šíření na Skylinku. Kanál Retro je šířen v DVB-T Regionální sítí 7 (multiplex 1a). Ti, kdo si nevědí s naladěním stanic rady, mohou kontaktovat infolinku 595 694 660. U všech tří televizí je možné také streamovat živé vysílání na internetu.

Do skupiny Pohoda patří také nejposlouchanější rádio na Moravě a ve Slezsku – Rádio Čas, které hraje české hity. Rádio Čas bude také vysíláno v Regionální síti 7, a to celorepublikově.

Na večírku nových televizí vystoupil také Jiří Krampol, hvězda televize Relax. Připravuje pro ni svůj pořad Krampo voloviny. Na večírku nových televizí vystoupil také Jiří Krampol, hvězda televize Relax. Připravuje pro ni svůj pořad Krampo voloviny. |  Madison Public Affairs s.r.o.

Koncept stanic a Rádia Čas umožní všechny čtyři navzájem promovat a sjednotit také jejich vnitřní a vnější propagaci a marketing. Zahájení vysílání je podpořeno billboardovou kampaní s hlavními hvězdami programu, kterou doplní regionální roadshow.