Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Známý podvodník Kohout: Můj poslanecký průkaz je pravý!

Autor: ČTK, tp - 
6. července 2014
22:31

Podvodník, který se vždy vydává za někoho jiného a často mu to i prochází, Lukáš Kohout, vysvětluje, kde vzal průkazy podepsané senátorem. Obdržel je prý od dalších politiků a může je tedy využívat. Asistentem senátora však v žádném případě není. Bude ho za to vyšetřovat policie.

Parkovací průkaz poslance i průkaz asistenta senátora, které neoprávněně užívá Lukáš Kohout, nejsou padělané. Průkazy prý využívá k levnému parkování v ČR. Kohoutovo neoprávněné užívání průkazu asistenta senátora bude šetřit policie. Kohout tvrdí, že průkazy obdržel od Romana Housky (ČSSD) a Hany Orgoníkové (ČSSD). Oba toto tvrzení nemohou potvrdit, neboť již zemřeli.

"Průkaz asistenta senátora PČR mi vydal partner exhejtmanky Ústeckého kraje Jany Vaňhové Roman Houska z ČSSD, neboť nás pojilo politické podnikání... Parkovací průkaz poslance Parlamentu ČR jsem obdržel od členky sociální demokracie a poslankyně Hany Orgoníkové, která mé vozidlo i využívala," sdělil médiím. Kohout oba průkazy policii vydá, pokud o to bude požádán. Ředitelka senátního odboru vnějších vztahů a služeb Pavlína Heřmánková sdělila, že senátoři předali celou věc policii. Kohout není asistentem a na kartě je navíc zneužitý podpis předsedy Senátu Milana Štěcha.

Štěch podle jejího tvrzení průkazy senátorských asistentů nepodepisuje. Kohout v minulosti vystupoval jako asistent, vedoucí kanceláře nebo mluvčí Jana Kavana. Jeho jménem objednával lety do zahraničí. V roce 2006 byl za tento podvod odsouzen na 28 měsíců s pětiletou zkušební dobou. Před třemi lety organizoval protiromské pochody v domovském Varnsdorfu, letos neúspěšně kandidoval do Evropského parlamentu.

havran2 ( 7. července 2014 09:05 )

A TAK MY TADY ŽIJEME!!!

jana999 ( 7. července 2014 08:35 )

to máme republiku, neumí si poradit ani s jedním pdvodníkem

Zobrazit celou diskusi