Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exkluzivní fotky z Hradu: Ivana Zemanová přistižena při úsměvu!

Autor: Eva Pospíšilová, mokk - 
3. května 2013
11:29

A pak že je to šíleně smutná královna! Po pokerových výrazech konečně první dáma Ivana Zemanová (48) ukázala, že se i ona umí smát. Během focení na Pražském hradě byla prý dokonce samý vtípek.

Ještě nedávno to vypadalo, že Česká republika bude mít tu nejsmutnější první dámu na světě. Například při oficiální návštěvě Slovenska se všichni okolo usmívali, jen Ivana Zemanová měla koutky v poloze neutrál…

Teď se ale ukazuje, že i jí to jde. Blesk získal fotografie, které sice neměl nikdo vidět, ale dokazují, že i první dáma se umí smát. „Nemá focení ráda, ale tentokrát si to myslím užila. Vtipkovala a nakonec vymýšlela i pózy,“ popsal Blesku člověk, který se fotografování zúčastnil.

Snímky vznikly před zhruba čtrnácti dny. A to při focení oficiálního portrétu, který Hrad teprve představí, a pořídil je Herbert Slavík. Jak se mu se Zemanovou fotilo? Spolupráci označil za profesionální. „Bylo to příjemné, uvolněné,“ doplnil s tím, že celé focení trvalo asi tři hodiny. „Část se odehrála v kanceláři první dámy, část v reprezentačních prostorách Hradu,“ dodal Slavík.  

A jak na focení vzpomíná první dáma? „I když focení není zrovna moje hobby, pan Herbert Slavík dokázal vytvořit velmi příjemnou a přátelskou atmosféru a snažil se mi focení maximálně zpříjemnit, čehož si velmi vážím,“ vzkázala Blesku Zemanová.

steelheart ( 6. května 2013 09:21 )

steelheart ( 6. května 2013 09:21 )

steelheart ( 6. května 2013 09:20 )

steelheart ( 6. května 2013 09:19 )

ty toho víš!

steelheart ( 6. května 2013 09:18 )

Zobrazit celou diskusi