Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Brutálně zmlátil a znásilnil Patrika (12): Tyran z Krupky opět utekl z pasťáku!

Nikolas Bady utekl už poosmé, policie po něm pátrá od pondělí
 (Autor: Policie ČR)
Autor: psch - 
10. dubna 2013
13:18

Před třemi lety dvojice útočníků brutálně zbila a znásilnila tehdy dvanáctiletého Patrika. Mladší z tyranů teď znovu utekl z pasťáku – už poosmé! Po Nikolasovi Badym policie pátrá od pondělí a upozorňuje, že je nebezpečný a ničeho se neštítí, proto by lidé měli být na pozoru.

Sedmnáctiletý Nikolas Bady je jedním ze dvou útočníků, kteří v Krupce v dubnu 2010 brutálně zmlátili a znásilnili tehdy dvanáctiletého Patrika. Prý kvůli tomu, že je bílý a že to samé dělal Hitler za války cikánům.

Bady utekl z pasťáku v neděli večer, když chovanci přecházeli na večeři. Policie po něm pátrá od pondělí. Podle policie by mohl být u příbuzných v Ústí nad Labem.

Až – tedy pokud – ho policie dopadne, obviní ho z maření soudního rozhodnutí. Za své útěky už byl minulý rok ve vězení, kde měl strávit osm měsíců, osvobodila ho ale novoroční amnestie.

Policie veřejnost upozorňuje, aby se před tyranem měla na pozoru. Údajně je otrlý a ničeho se neštítí. Pokud by ho lidé viděli, měli by raději zavolat policii, než aby brali situaci do vlastních rukou.

Teror v Krupce

Bady v dubnu roku 2010 spolu s o dva roky starším kumpánem Patrika čtyři hodiny brutálně mlátili a nutili ho k orálnímu sexu. Shodili ho do potoka, kde musel klikovat a dělat stojky. Tyrani s mlácením páskem a kopáním přestali, protože je prý bolela ruka. Mladý Patrik utrpěl těžká vnitřní poranění.

Nikolas Bady utekl už poosmé, policie po něm pátrá od pondělí Nikolas Bady utekl už poosmé, policie po něm pátrá od pondělí | Policie ČR