Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tyran, který mučil a znásilnil Patrika (12), utekl z pasťáku

Takhle uprchlý Nikolas Bady zbil 12letého Patrika.
Takhle uprchlý Nikolas Bady zbil 12letého Patrika.  (Autor: Archiv Blesku, Police ČR)
Autor: oj - 
19. října 2012
15:57

Před dvěma lety v Krupce brutálně mučil a znásilnil dvanáctiletého Patrika. Dnes 17letý Nikolas Bady skončil v pasťáku. „Je otrlý, neštítí se ničeho,“ varovala tehdy soudkyně. Před měsícem však tyran zmizel.

"Svěřenec ústavu utekl z odborné praxe. Policie po něm pátrala v místě bydliště, u příbuzných, ale marně," uvedla pro server idnes.cz mluvčí děčínské policie Petra Trypesová.

Podle ředitele ústavu ej problém v tom, že Bady má vycházky a navštěvuje učební obor. Zmizet pro něj není problém a taky už to několikrát udělal.

"Celkem utekl už pětkrát. Ani nevíme, kde byl. Policisté vždycky zavolají, že ho mají, a přivedou ho zpět. On se tu ohřeje dva, tři dny a uteče znovu. Naposledy to bylo 12. září a od té doby o něm nevíme," řekl serveru ředitel ústavu Bártík.

Nikolas Bady v dubnu 2010 s kumpánem Tomášem Bubnárem napadli v Krupce dvanáctiletého Patrika. Nejprve ho nutili k orálnímu sexu, pak ho surově bili a mučili. "Víš, co dělal Hitler za války s cikánama v koncentráku? Tak to teď budeme dělat s tebou, protože jsi bílej," řvali na něj a přitom ho kopali do hlavy a žeber. Skončili po 4 hodinách jen pro to, že je už bolela ruka. Patrik se s vypětím posledních sil s mnoha vnitřními zraněními doplazil na nádraží pro pomoc.

lipno ( 25. října 2014 15:53 )

Ať žije Havel, bez něj by jsme tu měli tresr smrti!

merrylou212 ( 22. června 2013 14:32 )

Přijde c.kán do cukrárny, kopne do židle, plivne na zem, bouchne pěstí do pultu a spustí na prodavače: "Hé, ty p.čo, naval něco vod Algýdy." Prodavač sáhne pod pult, vytáhne zbraň, střelí ho, odfoukne kouř z hlavně a suše dodává: "Magnum, vole."

karelhlavaty ( 10. dubna 2013 13:50 )

Bože můj, jak já si přeju, aby mě takové individum někde napadlo. Zrovna minulý týden jsem si koupil novou škatulku nábojů...

rada-s ( 20. října 2012 01:06 )

"lidské" (překlep)

rada-s ( 20. října 2012 01:05 )

Opravdu neuvěřitelné, jaké odporné zrůdy existují v lidském společnosti

Zobrazit celou diskusi