Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Uprchlík z pasťáku přepadeného kluka svlékl i z trička

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Pavel Ryšlink - 
28. srpna 2012
21:46

Fackami, ranami pěstí a kopanci nutil čtrnáctiletý uprchlík z diagnostického ústavu stejně starého chlapce v Přerově, aby mu vydal vše, co má. Svlékl ho dokonce i z trička.

 

Výrostek hrubého zevnějšku zastoupil v pondělí klučinovi cestu v ulici Velké Novosady a řekl mu, že s ním má jít za roh. Chlapec odmítl, načež dostal obrovskou facku. Potom ho násilník chytil za tričko a odvlekl za dům.

Po kopanci do krku prohledal klučinovi kapsy

Tam po něm chtěl, aby dobrovolně ukázal, co má v kapsách. Klučina opět odmítl, na to dostal ránu pěstí do hrudníku a kopanec do krku. Potom mu násilník prohledal kapsy, z nichž mu sebral mobilní telefon. Zalíbilo se mu také chlapcovo tričko.

Bil ho, dokud se nesvlékl

Když ho přepadený hoch odmítl svléknout, fackoval ho útočník a vyhrožoval mu zabitím tak dlouho, dokud se klučina nepodvolil a tričko mu nedal. Nakonec chtěl útočník ještě nabíječku k telefonu a když kluk řekl, že ji má doma, řekl mu, že pro ni tedy půjdou. Když ale zjistil, že má chlapec doma rodiče, utekl.

Je nezletilý, loupež mu projde

Včera policisté mladého lupiče chytili. „Šlo o čtrnáctiletého chlapce, který byl na útěku z diagnostického ústavu a má soudem nařízenou ústavní výchovu,“ uvedla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová a dodala: „Z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání pro jeho věk bude spisový materiál po zadokumentování odložen.“

mitoz ( 29. srpna 2012 11:06 )

Typické chování cikánů. Dlouho na svobodě určitě nebude a časem se přestěhuje do vězení.

lipno ( 29. srpna 2012 08:55 )

Posunout hranici trestní odpovědnosti a vyvěsit jeho fotky s údaji, co udělal. Ochrana údajů má své meze

abvydavatelstvi ( 28. srpna 2012 22:51 )

To nejsou děti ale zločinci ... a nikdy z nich slušní lidé nebuou ... likvidovat ...

pablb-hubert ( 28. srpna 2012 22:31 )

Z 95% jsou to zas.raný cikáni!

jahodove_ticho ( 28. srpna 2012 22:06 )

Nic neobvyklého, byl sem rok na civilce v podobnym zařízení a všichni chovanci rostli pro oprátku. Takovou verbež fakt radši likvidovat...

Zobrazit celou diskusi