Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

V devatenácti letech uškrtil stařenku (†79): Soud poslal Milana na 16 let do vězení!

Jeřábek (19) dostal za vraždu bývalé sousedky 16 let, proti rozsudku se ale odvolal
Jeřábek (19) dostal za vraždu bývalé sousedky 16 let, proti rozsudku se ale odvolal  (Autor: Policie ČR + profimedia.cz (ilustrace))
Autor: shp - 
4. dubna 2013
14:13

Chtěl krást, ale v bytě, kam se vloupal, ho překvapila sousedka, která jej poznala. Neváhal ani chvilku a na místě ji Milan Jeřábek (19) uškrtil. U soudu se dnes mladík rozplakal, soud ale neobměkčil a dostal 16 let za mřížemi.

Podle verdiktu soudního senátu se Jeřábek vydal krást počátkem loňského října. Okolo čtvrté hodiny ranní si vyhlédl dům v Praze 9, ve kterém vyrůstal, a v něm přízemní byt své bývalé sousedky (†79). Vyšplhal po mříži, která kryla okno, a protáhl se dovnitř.

Sousedi slyšeli křik, ale pomoc nepřivolali

Obyvatelka bytu se však vzbudila a Jeřábka poznala. Ze strachu, aby ho neprozradila, ji mladík začal dusit polštářem a mlátit do obličeje. Křik vražděné ženy sice slyšeli sousedé, ale nepřivolali pomoc. Zloděj a vrah si z bytu odnesl 10 tisíc korun a levné šperky.

U soudu se rozplakal

„Chtěl bych se omluvit všem, kterým jsem ublížil. Neplánoval jsem to, chtěl jsem jen peníze. Neměl jsem na jídlo, na nic,“ vzlykal u soudu drobný mladík, který se poté rozplakal a nemohl najít další slova. Verdikt není pravomocný, Jeřábek se na místě proti výši uloženého trestu odvolal.

ylatouf ( 4. dubna 2013 15:44 )

Tuto zemi může zachránit už jen vláda muslimů, kteří veškerou verbež rozvěsí po stromech a zlodějům oddělí horní končetiny od těla.

hofihofi ( 4. dubna 2013 15:35 )

To je desive co se tu deje, 15ka rozctvrena, matky vrazdeji sve deti jak na bezicim pasu, stari lide jsoiu vrazdeni......

karlos107 ( 4. dubna 2013 15:22 )

Obnovit trest smrti !!! Jinak to už není možné, co se poslední dobou děje.Vraždí se pro pár korun. Hajzli jedni. Oko za oko ....

roxana11111 ( 4. dubna 2013 15:03 )

Kulka do hlavy pro takového parchanta by byla nejlepší.Když dokáže zabít v 19 letech starého člověka, který se nedokáže bránit, tak to nechci vidět, čemu se v base za těch 16 let ještě přiučí od stejných bestií jako je on

xsirax ( 4. dubna 2013 14:47 )

Nejdřív si troufá na starou bábu a pak dojemně natahuje u soudu? Chcípák, doufám, že kriminál nepřežije.

Zobrazit celou diskusi