Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policie dopadla Milana Jeřábka (19): Měl zabít starší ženu

Jeřábek je 170 až 175 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má plavé vlasy a výrazné akné. Vyznává skate styl, obléká se do volných kalhot, barevných trik a nosí kšiltové čepice. Policisté nevylučují, že se může kromě Prahy pohybovat i jinde po celém území České republiky.
Jeřábek je 170 až 175 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má plavé vlasy a výrazné akné. Vyznává skate styl, obléká se do volných kalhot, barevných trik a nosí kšiltové čepice. Policisté nevylučují, že se může kromě Prahy pohybovat i jinde po celém území České republiky.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, psch - 
27. října 2012
19:11

Pražská policie dopadla Milana Jeřábka (19). Na útěku byl od čtvrtka, údajně měl zabít starší ženu. Policisté už tehdy upozornili veřejnost, že je mladík velmi nebezpečný a možná i ozbrojený.

"Dnes jsme hledaného muže nalezli a zadrželi," řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová. Už v pátek se objevily informace, že mladík je podezřelý z loupežné vraždy starší ženy.

Státní zastupitelství ve středu vydalo souhlas s mladíkovým zadržením. Den nato policisté požádali o pomoc při pátrání veřejnost, ale varovali, aby se lidé nepokoušeli mladíka zadržet sami.

tendertouch ( 29. října 2012 12:09 )

Gevi má ale pravdu. A podepsala se na něm matka a babička. Když na malé dítě v kočárku slyšíte jeho matku a babičku řvát ne jinak než debile, hajzle apod. a to ve věku, kdy naopak dítě učíte a vysvětlujete mu, tak pak není divu, že z něj toho vyrostlo. Říkám to z vlastní zkušenosti, viděla jsem a slyšela jsem se k tomu klukovi takto chovat. Není divu, že takto dopadl. Pokud necítí lásku rodičů, opravdu začne kluk nenávidět vůbec život a lidi kolem sebe, je plný zloby a nenávisti. Škleb vyplývá z toho, že od srdce mu upřímný úsměv takovému člověku těžko půjde. Tentokrát Kacotu jsi se mýlil Ty.

patrikpat ( 28. října 2012 09:54 )

"Policie zadržela podezřelého muže..." vždyť vypadá na 13 let ouchcapek hnusný

delavar ( 28. října 2012 05:52 )

Ked chces vediet kto je aky- postav ho k praci!!!

sona51 ( 28. října 2012 01:25 )

hodit ho do hnoje a zakopat

domrdka ( 28. října 2012 01:01 )

Přijede pohřební vůz před věžák. Vyleze z něj funebrák vytáhne dvě rakve, sedne si na ně a svačí. Nějaká paní ve druhém patře na něj volá: „Prosím Vás co tady děláte tady nikdo neumřel, to bych musela vědět.“ Ale on jako by se ho to netýkalo pokračuje ve svačince. A ta hrozná bába zase: „Vždyť Vám říkám, že tady nikdo neumřel, to bych musela o tom vědět.“ Načež on odpoví: „Milá paní, nevíte jestli tady bydlí paní Nováková ?“ Ona: „To jsem já.“ Funebrák: „Vezu Vám děti z pionýrského tábora.“

Zobrazit celou diskusi