Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hledaný Milan Jeřábek: Zavraždil ženu, aby měl na drogy?

Autor: šim - 
26. října 2012
19:42

Už dva dny policii uniká nebezpečný a ozbrojený Milan Jeřábek (19) z Prahy. Je po něm vyhlášeno celostátní pátrání. Policie ho podezřívá z vraždy starší ženy. „Je to feťák a nenávidí ženy,“ řekla o něm jeho známá, která si přála zůstat v anonymitě.

V případě prchajícího nebezpečného Milana Jeřábka (19) začíná být jasněji. Policie ho zřejmě podezřívá z vraždy starší ženy. Podle televize Prima je možným motivem vraždy loupež. Jeřábek je totiž závislý na drogách. Je pravděpodobné, že násilným činem si chtěl opatřit peníze, aby měl na dávku.

Televize Nova uvedla, že by osoba Milana Jeřábka mohla souviset s násilnou smrtí seniorky v panelovém domě na pražském sídlišti na Proseku. Jeřábkova matka se poté, co se dověděla, že po jejím synovi bylo vyhlášeno pátrání, zhroutila.

Závislost na drogách se na mladíkově vzhledu i chování podepsala. „Má propadlé tváře a zlý pohled. On nenávidí ženy,“ vypověděla pro FTV Prima Jeřábkova známá, která si však přála ze strachu zůstat v anonymitě.

Jeřábek je podle policie ozbrojený, proto je velmi nebezpečné. Občané by se ho proto neměli snažit zadržet, policisté pouze žádají, aby zavolali na linku 158.

Jeřábek je 170 až 175 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má plavé vlasy a výrazné akné. Vyznává skate styl, obléká se do volných kalhot, barevných trik a nosí kšiltové čepice. Policisté nevylučují, že se může kromě Prahy pohybovat i jinde po celém území České republiky.

bohajeho ( 27. října 2012 18:04 )

je mi zvas blbě co zde pisete uz sE nedivim kdo cte vlastne blesk zabit,potresat ,smrt za smrt a hotovo... potrestat i dealere drog ale nee tu se FURT A FURT BUDOU RESIT PIC.... ALE NE ABY SE RESILA PRICINA NIKDY!!! TAKZE NEMA CENU RESIT ANI NASLEDKY ANI NECI SMRT!!!! ZA TYDEN TO UDELA NEKDO DALSI A TO SAME... A PS:NIKDY NEVITE JESTLI NEBUDETE VE STEJNE SITUACI JAK TEN KLUK A JAK SE ZACHOVATE V JAKEKOLIV SITAUCI,NIC NIKOMU ZLE NEPREJI ALE TOHLE SE MI TAKY NELIBI ...ALE RADSI NIC...

miriam ( 27. října 2012 13:37 )

ani omylem - to není trest ani pomsta, ale ochrana zbytku společnosti...

fantom88 ( 27. října 2012 01:11 )

no tohle je blbý kec akorát - smrt za smrt a hotovo

hofihofi ( 27. října 2012 01:02 )

Pak bys byla jako on.

rendyx111 ( 26. října 2012 21:26 )

škoda kulky,stačí pověsit,zlatý Pankrác,ale to nám VH zatrhl se svojí bandou

Zobrazit celou diskusi