Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Grázl Milan Jeřábek (19): Zabil stařenku, protože ho vyrušila při krádeži

Policie už obvinila Milana Jeřábka (19) z loupežné vraždy.
Policie už obvinila Milana Jeřábka (19) z loupežné vraždy.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, psch - 
28. října 2012
14:06

Policie už obvinila Milana Jeřábka (19) z loupežné vraždy. V Praze zabil seniorku (†79), protože ho vyrušila ve svém bytě při krádeži. K odpornému činu se přiznal.

Mladíkovi hrozí za vraždu seniorky na Praze 9 až dvacet let vězení. Nyní čekají, jak soud rozhodne o návrhu na jejich vzetí do vazby. "Kriminalisté nemají žádné pochybnosti, že jsou to opravdu ti, kteří se dopustili těchto násilných trestných činů," upozornila policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Podle policie se Jeřábek na začátku října nad ránem vloupal do bytu v Praze 9. Jeho majitelka se však vzbudila. "Protože začala volat o pomoc, muž ji fyzicky napadl a způsobil jí mnohačetná poranění, kterým na místě podlehla," uvedla mluvčí. Dodala, že mladík si z bytu odnesl velmi malou finanční hotovost a několik drobností.

Grázl se přiznal!

Při prvním výslechu se Jeřábek k činu doznal a uvedl detaily, které může vědět pouze pachatel. Při druhém výslechu využil svého práva nevypovídat.

Podle některých médií byl Jeřábek také spolupachatelem čtvrteční vraždy vietnamského obchodníka v Praze 10, to se však nepotvrdilo. Policie v sobotu v souvislosti s tímto trestným činem zadržela na jedné z ubytoven v této městské části šestatřicetiletou ženu a osmadvacetiletého muže. Oba při činu zachytily bezpečnostní kamery v obchodě.

alex0800 ( 29. října 2012 07:51 )

Až vyleze z basy bude z něj stará homokláda pro Italočechy Oni si ho chlapci vycvičí na holčičku ;-) Pak to bude šedivý ex-grázl s velkými traumaty Vrahy a jiné hlupáky by ani neměli zavírat, na takový odpad se nikomu platit daně nechce. Zavřít do dolů a nechat do smrti makat!! Nepracuješ, nejíš! Vraždíš? Nemáš žádná práva ;-)

londynskypes ( 29. října 2012 04:58 )

byli to cikani?? hofihofi

hofihofi ( 28. října 2012 20:41 )

Vladni poradce a vzdelany co? Ale k veci se nejak nemate oba,jaci to vzdelani chlapci, ze?

hofihofi ( 28. října 2012 19:18 )

Pochopils mazliku, ze tohle je debata o problemu a ne napadani ostatnich, marne nicis debaty,a vsichni vidi tvoji hloupost. hehehe

hofihofi ( 28. října 2012 19:08 )

Nikdo te nenuti to cist, kdyz nechapes obsah a chces se hadat o picovinach tak se hadej, ale sam se sebou MNAU

Zobrazit celou diskusi