Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Vraždil mladík (19) na útěku? Muž ubodal prodavače a dál utíká!

Autor: ljš, psch, šim - 
25. října 2012
16:55

V Praze 10 před pár okamžiky ubodal muž prodavače večerky. Podle informací Blesku by pachatelem mohl být Milan Jeřábek (19), na kterého je od včerejška vydán zatykač a je mimořádně nebezpečný. Policii se ho nepodařilo dopadnout.

PŘIPRAVUJEME PODROBNOSTI

Zatím neznámý muž poboda vietnamsky mluvícího prodavače večerky na Praze 10 v Janovské ulici, který zraněním podlehl. Podle prvních informací je vážně zraněná i žena, to se ale zatím nepotvrdilo. Mladík je na útěku, policii se ho nepodařilo dopadnout. Kriminalisté začali pročesávat okolí, nejspíš nasadí i vrtulník.

Policie varuje, že je mladík velice nebezpečný a lidé by se ho neměli snažit chytit. Jakékoliv informace volejte na linku 158.

"Lékař na místě neodkladně resuscitoval muže, který měl vážná bodná poranění. Muž ale zraněním podlehl. Výjezd ještě není ukončen, jeho věk zatím neznáme," řekla Blesk.cz mluvčí záchranky Jiřina Ernestová s tím, že žádnou zraněnou ženu k ošetření nepřevzali.

„V současnosti mohu pouze potvrdit, že krátce před čtvrtou hodinou došlo k loupežnému přepadení. Asi třicetiletý, vietnamsky hovořící muž utrpěl několik bodných poranění, na jejichž následky zemřel. V současnosti pátráme po údajně zraněné ženě, která by mohla být svědkyní incidentu, nebo dokonce spolupachatelkou,“ řekla Blesku.cz mluvčí pražské policie Jana Röslerová. Podle informací Blesku z místa činu je zavražděným Fan Go T. (†28)

TV Nova tvrdí, že by osoba mladíka mohla souviset s vraždou ženy, která se odehrála před několika dny.

Video  Jak to vypadá na místě činu  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

Policie po něm nějakou chvíli už pátrá

Pražská policie hledá devatenáctiletého Milana Jeřábka, který je údajně velmi nebezpečný a možná i ozbrojený. Občané by se ho proto neměli snažit zadržet, policisté pouze žádají, aby zavolali na linku 158.

"Státní zastupitelství vydalo ve středu souhlas se zadržením mladíka kvůli zvlášť závažnému násilnému zločinu," oznámila policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Jeřábek je 170 až 175 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má plavé vlasy a výrazné akné. Vyznává skate styl, obléká se do volných kalhot, barevných trik a nosí kšiltové čepice. Policisté nevylučují, že se může kromě Prahy pohybovat i jinde po celém území České republiky.

Jakékoli informace o hledaném mohou lidé policii sdělit na lince 158 či kterékoli služebně.

karllos.dc ( 26. října 2012 12:00 )

Nechytat, rovnou zastřelit na útěku!!! Kdo by se s takovým šme*dem měl ještě s*át.

tendertouch ( 26. října 2012 11:44 )

tohoto vychovala jeho matka a babička. A díky jeho sociálním poměrům, které se po ravoluci zhoršili, měla jeho matka horší podmínky a tak syn neviděl nic jiného, než jen bídu. Tak to šel řešit sám. Bohužel tím nejhorším způsobem. A jedna věc, zažila jsem dva režimi, socialistický a tento a zatím nejsem kriminálník. Asi to bude v něčem jiném.

tendertouch ( 26. října 2012 11:42 )

Tondapraha, bohužel tentokrát ano.

tondapraha ( 26. října 2012 10:47 )

Vážení,neberte vážně,co tvrdí televize,NOVA.

lpitriska ( 26. října 2012 10:17 )

Potkat ho na ulici ,tak mu dám lízátko a on je to takovej s.v.i.n.á.k

Zobrazit celou diskusi