Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tohle je matka malého Matěje (†8): Zabila ho a neuronila ani slzu, řekl otec

Autor: ljš - 
4. dubna 2013
19:40

Co se muselo odehrát v hlavě Kateřiny R. (36), když dokázala vlastníma rukama uškrtit svého synka Matěje (†8), nedokáže nikdo pochopit. Zatímco celá Jesenice pro blonďatého andílka truchlí, matka vražedkyně je v rukou policie.

Stály se brutálním činem Matějovy matky rodinné problémy s manželem, psychická porucha nebo ještě něco jiného? Odpověď na tuto otázku se teď snaží zjistit kriminalisté. Malému nadějnému fotbalistovi s andělskými vlásky už to ale život nevrátí...

Navenek přitom vypadalo vše idylicky. Přepychová rodinná vilka, v níž bydlela spokojená rodina s dvěma dětmi, se však stala místem činu nepochopitelné vraždy malého dítěte. Uškrceného chlapečka našel jeho otec Roman, už mu ale nedokázal pomoci on, ani přivolaní záchranáři.

Kateřina R., která ho zavraždila, je v rukou policie, která se snaží zjistit, co ženu k hrůznému činu vedlo. Podle FTV Prima vyjádřila soudkyně obavu o život staršího syna.

Bez lítosti

"Neměla ani lítost, tak divně se koukala, já jsem ležel u Matýska a přál jsem si, ať se probudí. Pak jsem otevřel okna, aby alespoň odešla ta jeho dušička,"" řekl zoufalý Matějův otec v exkluzivním rozhovoru pro Krimi zprávy FTV Prima. Podle něj chtěla Kateřina zabít sebe i staršího syna. "Měla připravený nůž myslím, že chtěla zabít i staršího syna a pak podřezat i sebe. Říkal jsem jí, proč nezabila mě, když jsem takový tyran," popsal hrůzné okamžiky muž, který v jednom okamžiku přišel o synka i ženu.

rachel333 ( 5. dubna 2013 19:10 )

Škoda že nezabila jeho krylpla jednoho ten za VŠE muže on on on on a ještě leze do televize

danuska555 ( 5. dubna 2013 14:16 )

Dohnal-nedohnal, nemela pravo -vrazdit-svine jedna!!! Preju ji ten Nejtvrdsi- Trest! n

centorio ( 5. dubna 2013 01:48 )

preci jste vsichni cinkali klicema,aby se vse zmenilo,nebo snad ne? tohle jsou dusledky Havlismu. rodice mstres deti tomu nerozumi a chteji vse. je to tragedie to je pravda,ale je potreba si polozit otazku proc? to uz ten pisalek tam nepise,vyhodil bych te na ulici,kdyz pises jen v podtexstech

danuska555 ( 5. dubna 2013 00:57 )

Smrt za Smrt !!!

beruna ( 5. dubna 2013 00:19 )

Brr, takové věci se nemají dít. Každé dítě by mělo mít nějakého anděla strážného, který by ho v takových chvílích ochránil. Nejčastěji bývají takovými ochránci dětí právě jejich maminky a tátové a je strašné, když rodič namísto toho své dítě zavraždí. Ta matka se musela asi úplně pomátnout. Vypadá strašně hubeně a divně, možná byla v hluboké depresi, třeba ji její manžel opravdu týral - proč by se o tom jinak mluvilo?, ale nikdy to nemělo odnést dítě.

Zobrazit celou diskusi