Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Spolužáci zavražděného Matěje (†8): Ať se ti v nebi líbí!

4. dubna 2013
18:22

Hrůzná vražda otřásla Jesenicemi u Prahy. Osmiletého syna Matěje uškrtila vlastní matka. Na blonďatého andílka vzpomínají spolužáci a kamarádi. Před školou mu zapalují svíčky, nosí plyšáky, píší dopisy...

Celá třída tragickou zprávu o vraždě svého kamaráda obrečela „Vždy jsi byl takový smíšek, kdykoliv jsem tě potkala, byl jsi ke mně milý a vždy jsi mi řekl ‚Ahoj, Kačko‘. Měl jsi vždy na tváři velký úsměv,“ vzpomíná na Matěje spolužačka. „Navždy u mě zůstaneš v srdci. Pořád na tebe vzpomínám. Zítra ti určitě něco přinesu. Doufám, že ti tam nahoře bude dobře,“ píše další.

Bezvládné tělo syna objevil Matějův otec Roman R., který okamžitě přivolal záchranáře. Ti už však malému chlapci nedokázali pomoci.

Proč Kateřina R. blonďatého andílka uškrtila nikdo neví. Podle výpovědi sousedů se v minulosti léčila na psychiatrii. Podle jiných jí manžel život neusnadňoval.  „On ji pořád mlátil. To vám nepřidá. Ona má 40 kilo, chudinka. Neměla vůbec příležitost, aby se jí nervy uklidnily,“ řekl prastrýc zavražděného chlapce v televizi Nova.

„Obvinili jsme matku dítěte z trestného činu vraždy, za což jí hrozí až výjimečný trest,“ řekl Blesku mluvčí středočeské policie Pavel Truxa.

 

manicka919 ( 5. dubna 2013 08:48 )

to se jim zas neco povedlo...

janina7777 ( 4. dubna 2013 19:20 )

no dobrotko, od tebe jsem nadávky a že jsem chlap teda nečekala

danda5 ( 4. dubna 2013 19:13 )

Plesk co redaktor to hyena ci ***

covampotom ( 4. dubna 2013 19:05 )

Vysí černý prapor... Pověsit by potřeboval autor, za koule do průvanu.

dobrotka ( 4. dubna 2013 18:58 )

Ach jo! Clanek ani nema autora. Zmeni nadpis, do stareho textu pridaji novy odstavec a novy clanek je opet na svete. Plesk se primo vyziva na clancich o vrazdach a smrti

Zobrazit celou diskusi