Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hacker napadl e-mail experzidenta Bushe staršího: Unikly snímky z nemocnice

Autor: ČTK, mokk - 
8. února 2013
17:16

Americký exprezident George Bush (88) čelí nepříjemnému útoku na jeho email. Neznámý počítačový pirát ukradl nejen došlou poštu ale i fotografie. Na jedné z nich je dokonce osmaosmdesátiletý Bush na lůžku v nemocnici.

Počítačový pirát ukradl elektronickou poštu a fotografie patřící bývalému americkému prezidentovi Georgi Bushovi staršímu a jeho rodině. Na jednom ze snímků je dokonce vyfotografován Bush na lůžku v nemocnici, kde byl nedávno kvůli bronchitidě.

Podle webové publikace Smoking Gun je mezi ukradenými maily několik vzkazů vyjadřujících obavy o Bushovo zdraví, včetně toho, který poslal prostřednictvím asistenta nynější prezident Barack Obama.

Některé e-maily prý dokonce obsahují adresy a další podrobnosti o několika členech jeho rodiny.

Mluvčí Bushe staršího bez dalších podrobností záležitost potvrdil. "Nevyjadřujeme se k probíhajícímu policejnímu vyšetřování," řekl mluvčí Jim McGrath listu Houston Chronicle.

Hacker, který používá přezdívku Guccifer, se svěřil, že si přivlastnil hodně věcí, včetně "zajímavých mailů" o Bushově hospitalizaci.

Bush starší byl v nemocnici sedm týdnů do poloviny ledna. Prezidentem byl v letech 1989 až 1993, předtím byl osm let viceprezidentem.



vampireheart ( 8. února 2013 20:23 )

vy trotlici z blesku delate hackera z kazdyho jelimana, kterej jen umi cist na netu,pouzivat google, kliknout na download a nasledny exe soubor...nebudte trapni.....

Zobrazit celou diskusi