Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Skinhead George Bushe starší: Oholil si hlavu kvůli chlapečkovi (2) s leukémií!

Autor: shp - 
25. července 2013
10:18

George Bush starší se na stará kolena rozhodl pro změnu účesu. Není to ale letní počasí, které ho přivedlo na nápad oholit si hlavu. Byla to solidarita a podpora, kterou chtěl vyjádřit dvouletému chlapci, který bojuje s leukémií.

Nebyl to ale původně nápad, který se zrodil v dnes holé hlavě amerického exprezidenta. Bush se inspiroval členy své ochranky, kteří si všichni oholili vlasy. Rozhodli se tak vyjádřit podporu malému Patrickovi, který přišel o vlasy v důsledku léčby leukémie.

S chlapečkem na klíně

Robin je právě synem jednoho z Bushových bodyguardů. Exprezident Spojených států si ho posadil na klín a nechal se s ním vyfotit. Sice to nevypadá, že by se Patrick kdovíjak bavil, ale od Bushe jde o hezké vřelé gesto.

Leukémie vzala Bushovi syna

Nakonec se s Patrickem vyfotil nejenom exprezident, ale všichni členové jeho ochranky. Sám Bush totiž ví, jak je leukémie zákeřná. S manželkou Barbarou totiž kvůli této nemoci přišel o syna Robina. Leukémie ho zabila, když mu byly teprve čtyři roky.

rezacek ( 25. července 2013 12:52 )

Dědek si oholil palici (hlavní zpráva dne), tak to už je chlapeček za vodou. Teď už jen samá pozitiva a životní jistoty.

zasejedna ( 25. července 2013 10:29 )

nevím o tom, že by tato rodina něco udělala jen ze solidarity, copak tímhle gestem sleduje?

zaviracispendlik ( 25. července 2013 10:26 )

Tatík byl v pohodě , proti synáčkovi

Zobrazit celou diskusi