Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Odvážná Carli (20): Takto jí postřelil šílenec z Batmana

Autor: Ladislav Leimer - 
2. srpna 2012
15:49

Carli Richards (22) byla jednou z 58 zraněných, které postřelil šílenec Holmes (24) při premiéře snímku Temný rytíř povstal v denverském kině. Přežila díky výcviku v námořnictvu. Přesto jí na útěku střelec zranil. Odvážná Carli nyní ukázala všem střelné rány na Facebooku.

Carli si zachránila život, protože absolvovala  vojenský výcvik u námořnictva. Díky tomu poznala, že Holmes v kině hodil granát se slzným plynem. Ihned se dala na útěk, přesto dostala několik zásahů. Svá zranění se nebála ukázat na Facebooku. Teď pro Holmese žádá tvrdou spravedlivost. Smrt injekční stříkačkou jí přijde málo, žádá zastřelení popravčí četou.

Zranění po celém těle

Carli zasáhl Holmes zbaběle na útěku. Trefil jí do krku, hrudníku, břicha i paží. I s takovýmito zraněními však mladá žena prežila. Díky její odvážnosti teď všichni vidí zvěrstva, která šílený střelec napáchal. Pro vězněného Holmese teď žáda přílušný trest. Chce, aby zemřel rukou popravčí čety, tedy stejně, jako zabil 12 lidí.

Chci, aby vykrvácel

„Zaslouží si opravdovou spravedlnost,“ nechala se slyšet Carli. Holmes jí zasáhl hned několika kulkami. „Smrt injekční stříkačkou je bezbolestná. Dostala jsem v životě tolik injekcí, takže vím, že vpich je bezbolestný,“ pokračuje Richards.

Přála bych si, aby cítil, jaké to je. Aby ho někdo postřelil a nechal ho vykrvácet," dodala.  Holmes byl dvanáckrát obžalován z vraždy prvního stupně a dvanáctkrát z vražd spáchaných s mimořádnou lhostejností. Justice si tím chce pojistit trest smrti. Ten je však prováděn smrtící injekcí, tak jak se Carli bojí.

zelena.karkulka ( 2. srpna 2012 23:31 )

co je na ní odvážnýho?

lamis ( 2. srpna 2012 19:28 )

ma pravdu ,a dostat trest , bud ho upalit za ziva, nebo stahnout z kuze , za vsechny ,a hlavne ,za to nedonosene miminko .takova strikacka ,to je jak narkoza a to mu ,jeste daji neco na uklidneni a prvni vpich ho uspi a druhy je usmrti ,tak ze, on ,tu svoji popravu prochrape ,ukamenovat ,jak to nekde delaji

gevi ( 2. srpna 2012 16:46 )

Kratší a bez smajlíků je to mnohem mnohem lepší. Zkuste to ještě jednou.

Shelby16 ( 2. srpna 2012 16:14 )

Vlastička je někde na pláži v kloboučku a s velkými značkovými brýlemi a namazaná prvotřídním krémem a spokojeně vegetí a žere a prdí za peníze daňových poplatníků

Shelby16 ( 2. srpna 2012 16:13 )

Vlastička je někde na pláži v kloboučku a s velkými značkovými brýlemi a namazaná prvotřídním krémem a spokojeně vegetí, žere a prdí za peníze daňových poplatníků A zpívá si písničku - Vítej radare a vlajko hvězd a pruhů !

Zobrazit celou diskusi