Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Gorila táhne mého syna, ječela matka na tísňové lince, když její dítě spadlo do výběhu

Autor: shp - 
2. června 2016
13:19

Neuhlídala svého tříletého syna, který jí spadl do gorilího výběhu v zoologické zahradě v Cincinnati. Nezodpovědná matka Michelle Gregg (32) pak alespoň neotálela a ihned vytáhla mobil, aby zavolala na tísňovou linku o pomoc. Z jejího hlasu je znát, jak úzko jí bylo.

Můj syn spadl v zoo do výběhu goril, v Cincinnati Zoo. Můj syn spadl ke gorile. Stojí nad ním samec gorily,“ ječela Michelle zoufale na operátorku. Když se jí snažila zeptat, kolik je dítěti, začala matka křičet na syna: „Buď klidný, buď klidný, buď klidný!

Vtom ale přišlo největší drama. Dvousetkilový samec gorily Harambe chytil dítě za nohu a táhl ho pod vodou tak, že se málem utopilo. Všichni svědci začali křičet. „Táhne mého syna. Nemůžu se na to dívat,“ řekla zoufale Michelle, než se spojení přerušilo.

Vedení zoo bylo nuceno kvůli nebezpečí, které tříletému Isiahu Dickersonovi hrozilo, ohroženou gorilu zastřelit. Chlapci se naštěstí nic nestalo. Smrt Harambeho však vyvolala velkou vlnu nenávisti, která se na rodiče dítěte snesla.

Těm nyní na internetu dokonce vyhrožují smrtí. Navíc vyšlo najevo, že otec Deonne Dickerson (36) je trestaný kriminálník, který se dopustil únosu i převážení drog. Vedení zoologické zahrady však za svým rozhodnutím zastřelit Harambeho stojí. 

Video  Samec gorily Harambe byl zastřelen poté, co do jeho výběhu spadlo dítě.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

bandour ( 2. června 2016 20:37 )

naidka ( 2. června 2016 17:16 )

Vůbec sem neměli fotky té rodiny dávat, to je tak na ještě větší rozčílení.

mirco ( 2. června 2016 16:31 )

Je jasne proc opice nezautocila... Myslela si totiz,ze ji do vybehu spadl jeji mladsi bracha

dzambulka007 ( 2. června 2016 15:17 )

Proboha, neuréžejte gorily. Ty mají krásné svalnaté tělo, inteligentní a laskavé chování. Tady vidíte kus rozteklé mastnoty, hloupost, aroganci, bezcitnost.

marast ( 2. června 2016 14:50 )

Nechápu tu střelbu do gorily,ale co už, splašený US-man je horší než vlak bez brzd

Zobrazit celou diskusi