Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rodiče chlapce, kvůli kterému zastřelili gorilu: Vyhrožují jim smrtí

Autor: shp - 
1. června 2016
13:31

Tohle je chlapec, kvůli kterému musel být zastřelen slavný gorilák Harambe (†17). Rodiče nebyli schopni tříletého Isiaha Dickersona v Cincinnati Zoo uhlídat, a dítě jim spadlo přímo do výběhu s gorilami. Ošetřovatelé byli nuceni ho podle bezpečnostních protokolů zastřelit. Celý svět se nyní proti nezodpovědným rodičům bouří. Dostávají dokonce i vyhrůžky smrtí. Vyšetřovat je bude i policie.

Chránil ho, nebo mu mohl ublížit? Laická veřejnost ani odborníci se nemohou shodnout, zda bylo správné Harambeho poté, co do jeho výběhu spadl tříletý chlapec, nemilosrdně zastřelit. Amatérské záběry sice ukazují, jak gorilí samec chtěl dítě chránit, zároveň ho ale násilně táhl vodou.

Ošetřovatelé ho podle předpisů zastřelili, to celý svět rozohnilo a na adresu rodičů se snesla velká vlna nenávisti. Nepomohlo jim i to, že otec Deonne Dickerson (36) je usvědčený kriminálník. Usvědčen nebo obviněn byl z únosu, nelegálního držení zbraně i drog. Matka Michelle Gregg (32) je zase silně obézní pečovatelka ve škole, což zesměšňují internetoví posměváčci.

Gorila popadla v zoo chlapce: Primáta museli zastřelit Gorila popadla v zoo chlapce: Primáta museli zastřelit | Repro yotube

Na internetu se dokonce objevila i petice, která žádá, aby byli rodiče za svou nedbalost vyšetřováni policií. Ta se nešťastným případem ale skutečně bude zabývat. „Vyšetřování se zaměřuje na jednání rodičů, ne zoologické zahrady,“ řekla mluvčí policie v Cincinnati Tiffaney Hardy podle The New York Post.

Rodičům chlapce nyní drsně vyhrožují smrtí. „Co takhle obviňovat za**ané rodiče? Zastřelte je, ne gorilu,“ napsal jeden z uživatelů Twitteru. „Stojím za zvířaty. Lépe se starej o své po**ané děcko, ty líný zkurvy**ne. Zastřelte rodiče dřív než gorilu,“ hřmí na sociální dítě další. „Soucítím s gorilou. Nezasloužila si zastřelit. Zastřelte místo ní sra**ózní mámu,“ napsal další uživatel na Twitter.

Život gorilákovi však již nikdo nevrátí. Výběh primátů v zoo je dočasně uzavřen do odvolání. Nikdo v zahradě nedokáže říct, kdy bude opět uveden do provozu. Rodiče nyní prožijí krušné chvíle, jsou v současnosti nejvíc nenáviděný pár světa.

Harambe: Smutná smrt slavného samce gorily na Blesk.cz

dzambulka007 ( 3. června 2016 17:10 )

Gorila je viac než akési dieta.

Janulienka ( 2. června 2016 16:14 )

o čom tu točíte...veď tu ide o dieťa!!! biele , čierne, farebné, sme predca ľudia....dieťa je na 1.mieste vždy a za každých okolností...vám je ľúto gorily? áno aj mne, ale to predca neznamená, že sa budem pozerať ako to dieťa zomrie!!!..dieťa si rodičov nevyberá (škoda, že sa to nedá)či už je kriminálnik alebo alkoholik či nedajbože politikdieťa je dar, robí nás lepšími a našou povinnosťou je ho chrániť za každých okolností...aj za cenu vlastného života či života iného tvora, ktorý by mu mohol, aj keď nechtiac ublížiť

acojako ( 2. června 2016 13:45 )

Kvůli její neopatrnosti debilní negerky zemřela gorila ...fakt super.

pepen ( 2. června 2016 07:26 )

Nese na všem vinu matka!!!Nač má děti,když je nedokáže uhlídat a o ně se postarat.Zavřel bych jí a za toho Goriláka zaplatit do peny!!!Zbičoval bych jí-kráva se určitě kochala přírodou a dítě nechá bez povšimnutí-nechtěl bych jí potkat-ta by se smíchy neudržela .Jsou to neandrtálci!!!!

Rumprecht ( 1. června 2016 17:23 )

Bylo by o jednoho černého grázla méně, ale goriláka je nesmírná škoda. Negři se množí jako hlodavci, ale gorily vymírají. Platí to, že po čem je ho..vno, toho je příliš.

Zobrazit celou diskusi