Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Malý kat: Chlapec (4) odpálil ve jménu ISIS čtyři rukojmí v autě

Autor: štš, shp - 
11. února 2016
09:37

Neuplyne měsíc, aby hrdlořezové z Islámského státu nezveřejnili video s popravou rukojmích. Z jejich posledního klipu, který zveřejnili včera, se však musí zvedat žaludek i těm nejotrlejším jedincům. Ve videu zachycujícím popravu čtyř údajných špionů, se totiž objevuje nový kat – teprve čtyřleté dítě!

Chlapec se jmenuje Isa Dare (4) a je synem britské džihádistky Khadijah Dare (23), která v roce 2012 uprchla z Anglie do Sýrie, kde se vdala za extremistu Abu Bakra. Isa na záběrech zmáčkne dálkovou spoušť bomby umístěné v autě, ve kterém sedí čtyři muži v oranžových kombinézách.

Vůz exploduje a dítě, pro nějž se vžila přezdívka »džihádista junior«, zvolá: „Alláhu akbar“. Video bylo podle všeho natočeno v Racce, která je de facto hlavním městem teroristů ISIS. Isa je pro ně cenným zastrašujícím prostředkem Západu.

Již v minulosti šířili jeho fotografii, na které drží kalašnikov. Je jasné, že dítě má úplně vymytý mozek a bude dělat cokoliv, co mu teroristé poručí. A ještě si bude myslet, že je to správné.

datelobecny ( 11. února 2016 12:30 )

 A takto Islám ničí mladé životy. Odpálit bombu umí, ale vynálézt něco nebo vyrobit jen šroubek už je pro ně nadlidský výkon.

nouzy ( 11. února 2016 11:54 )

 Chlapec za to nemůže.. Bohužel nezná od malička nic jiného.. To mu ale bohužel nezabrání v tom aby sedl na člun a odjel se odpálit někam do Evropy.. Strašná to doba

egyptanka ( 11. února 2016 11:25 )

Tak malý a tak učenlivý. Takže žádné ohledy ani na děti.

hejhej ( 11. února 2016 11:18 )

Spousta muslimských vrahů je už v Evropě, možná i u nás a jenom čekají na příležitost. Pokud nebude zakázaná islámská ideologie, je po civilizaci. Naše media a vláda soustavně lžou, mlží a chtějí trastat za názor. Horší jak za komunistů a Stb,daleko horší totalita než jsme zažili. Žvanil Sobotka lže, ani se nezačervená, pitomci z TOP09 a ODS nemohou strávit politickou prohru a prezidenta, který je u většiny lidí za pravdivá slova a chování oblíben. Nezizkovky, hloupý Diensbier, ukoktaná Šabatová a ostatní duševní mrzáci se snaží svými názory oblbovat lidi za peníze daňových poplatníků.

abaron ( 11. února 2016 11:05 )

ešte že nemajú pumu Little Boy a pumu Fat Man

Zobrazit celou diskusi