Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vloudili se mezi členy ISIS, v převlecích pak islamisty bez milosti postříleli

Autor: mb - 
13. února 2016
06:58

Ruská média přinesla zprávu o nečekaném útoku záhadných bojovníků, kteří se převlékli za stoupence Islámského státu a provedli bleskový útok na jejich základnu na východě Sýrie. Při akci zneškodnili 22 džihádistů a následně beze stopy zmizeli.

12 mužů převlečených za bojovníky Islámského státu údajně proniklo do města Al-Bukamal na východě Sýrie a zlikvidovalo 22 džihádistů. Dle ruských médií, která zprávu přinesla, svou akci koordinovali s jinou skupinou vojáků, která ve stejnou chvíli vyhodila do povětří auto místního šéfa Islámského státu Abú Abdalla Al-Džablaua. Terorista zemřel spolu se svými čtyřmi strážci. Před tím, než zmizeli, mstitelé na místě vyvěsili syrské vlajky a portréty prezidenta Asada (50).

Kdo precizní útok provedl, zatím není jasné, ale spekuluje se o beduínských kmenech, které zformovaly jednotku Zulfikar. Název jednotky odkazuje na legendární meč Mohameda.

Beduínské kmeny ze začátku bojovaly na straně islamistů, avšak poté, co bojovníci Islámského státu bez milosti vyvraždili stovky mužů kvůli tomu, že odepřeli přísahat poslušnost Islámskému státu, beduíni přešli na stranu syrské armády.

kundamerkel ( 14. února 2016 03:47 )

ginna15- Ty ses moje krevni skupina.

ginna15 ( 13. února 2016 20:33 )

Já osobně bych tyto muslimáky a všechny z ISIS svlékla donaha.Potom spoutat řetězama,vzápětí jim štosem zapálenych novin z těla opálit všechno ochlupení.Strhat nechty,nebo rovnou ucvikat prsty kleštěma.Do očí jim vstříknout jehlou asi 20 mml stříkačkou každemu kyselinu a potom je pověsit na hák za koule a přitom jim do análu pro jistotu vlít rozžhavené olovo...a též do krku....A je to.

tgbg ( 13. února 2016 18:44 )

Ruská média. To je to samé, jako kdyby zprávu přinesly estébácké parlamentní listy.

marlen52 ( 13. února 2016 17:21 )

hezky se to čte

1pravda1 ( 13. února 2016 11:43 )

Rozhovor-část se švédskou novinářkou na parlamentních listech.cz Máte nějaké osobní zkušenosti s chováním muslimů ve vaší zemi? Nikdo mě neznásilnil, nikdo neobtěžoval. V tomhle smyslu ne. Nicméně jsem se musela přestěhovat z Malmö, kde jsem žila pětadvacet let. Z třetího největšího města ve Švédsku se stalo strašné místo, kde budou muslimové zanedlouho většinovou částí obyvatel a nastane rozklad. Pro televizní stanici Russia Today (RT) jste komentovala silvestrovské sexuální útoky v Německu. Myslíte si, že se, s přibývajícími informacemi ohledně špatného chování některých imigrantů, změní i migrační politika Angely Merkelové či Francoise Hollanda? Ne. Myslím si, že s jejich podivným projektem budou, i proti mínění obyčejných lidí, pokračovat. A to nám může něco napovědět. Nedělají to pro své vlastní lidi, ale pro někoho jiného. Otázka je, pro koho? Ostatně o RT se také hovoří jako o exportérovi ruské propagandy... Ke mně se vždy chovali korektně. Nesleduji RT každý den, takže toho o ní říct víc nemohu. Nicméně, není v zemích jako Belgie, Německo, Francie či Švédsko, pro změnu imigrační politiky již pozdě? Doufám, že ne. Obávám se, že se u nás rozpoutá určitá forma občanské války. Nicméně ke konci zvítězíme, protože jsme chytřejší. Lidé se ale musí vzchopit a uvědomit si, že v určité fázi války už vlastně jsme. Mohla by se západní Evropa změnit v území chalífátů? Některé části možná ano. Nicméně věřím, že se Evropané spojí a islamisty vykopou. Kdybyste byla lékařkou, jaký recept byste Evropě předepsala? To je velmi jednoduché. Evropané by měli otevřít oči a přemýšlet o tom, jaký kontinent by chtěli zanechat svým dětem a vnukům. Jak často jste slyšela, že jste rasistka či xenofobka? Milionkrát. Nezajímá mě to. Vím, že nejsem. Usiluji o to, abych ochránila svou zemi a potažmo i celou Evropu od islámu, který je mnohem horší než nacismus a komunismus. Ingrid Carlqvist. Švédská spisovatelka, editorka a novinářka,

Zobrazit celou diskusi