Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skandál: Rusové uložili oběti do rakví nahé!

Svědci odhalili šokující pravdu. Oběti letecké havárie byly v rakvích často uloženy nahé!
Svědci odhalili šokující pravdu. Oběti letecké havárie byly v rakvích často uloženy nahé!  (Autor: Fakt.pl)
Autor: rvs, Fakt.pl - 
15. června 2010
11:32

Zní to jako horor, ale bohužel je to šokující pravda. V Moskvě uložili Rusové některé z obětí tragédie ve Smolensku do rakví bez šatů!

U některých obětí se jednalo jen o dobu, než rodina z Polska dodala oblečení. Zdaleka ne každá rodina na to ale v tyto tragické chvíle pamatovala… Pokud oblečení Poláci nedodali, Rusové byli nekompromisní. Oběť katastrofy uložili do rakve nahou a poté naložili do letadla, směřujícího do Polska. Realitu, naprosto popírající lidskou důstojnost, dosvědčili i polští lékaři, kteří přijeli po tragédii do Ruska a šokující pravdu viděli na vlastní oči.

Polští lékaři viděli ukládání těl do rakví a jejich zavírání. Po zavření byly rakve naloženy do polského letadla. „Oblečená byla pouze těla, na která vyšly šaty,“ vyprávějí lékaři z Lékařské univerzity ve Varšavě a experti z polské centrální laboratoře Policejního prezídia.

„Polští úředníci měli být od začátku na místě a pomáhat rodinám obětí krok za krokem. Rodiny totiž nebyly zdaleka vždy na místě, když byli jejich mrtví příbuzní zavíráni do rakví. Kromě toho, pozůstalí byli po tom všem v šoku. Vždyť úřady stále opakují, že se o všechny záležitosti kolem pohřbu postarají,“ říká zplnomocněnec rodin obětí Rafal Rogalski.

c3rb3r0s ( 16. června 2010 13:41 )

Si tady stěžuješ na rusáky, ale vsadim si že si ještě před pár lety v jednom kuse chodil žebrat odznaky od ruskejch vojclů u nás.

ondra74 ( 16. června 2010 13:35 )

Nekdo ti sahnul ne Tvoje idoly? Bohuzel tohle je renavic alita a hnusna, kdyz se pri tak hrozne tragedii najdou lide (jestli to jsou vubec lide), kteri dokazi okrast mrtveho????? Jak je to dlouho co jsme si to vsichni mohli precist v nasich novinach, kdy jeden hayzl okradl umirajiciho a nebo uz mrtveho a dokonce to bylo zachyceno na bezpecnostnich kamerach. Jak je videt mezi nami Cechy nic noveho, ze proto to nekteri obhajujete. Takze vsichni z vas, kteri neuctu k temto mrtvym lidem zde projevujete timto hnusnym zpusobem a navic do toho tahate politiku, se nad sebou zamyslete, Je neco hodne spatneho a nemoralniho ve vasem charakteru a mam dokonce dojem, ze kdybyste se nekteri z vas dostali k nejake tragedii, ze udelate neco podobneho. Hyeny.

ondra74 ( 16. června 2010 13:26 )

Ty kravo, nebo vole, co to tady meles, ze amici lamou koncetiny,aby se jim kamaradi vesli do rakvi. Tak takovou pitczovinu, muze s odpustenim zasw a jenom napsat pitcza. Celt jsem uz hoden kravovin,ale tohle je snad ta nejvetsi. Ty musis bejt chuj na druhou anebo pises z nejakyho cvokhauzu, jinak si to nedovedu predstavit.

bubaku ( 15. června 2010 17:27 )

schitu ( 15. června 2010 14:25 )

Já to trochu otočím.Je to fakt trapný.Proč se novináři nepodívají kolem sebe a nemusí daleko atam, kde jsou ještě živí !!!!!!! lidé.Převážně LDN " to je hrůza" a nikdo si toho ani nevšimne.Ale otvírat a hrabat se atd...v mrtvých,kteří by měli mít už klid,to jim jde fakt perfektně. Je to hnusný.

Zobrazit celou diskusi