Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Evropská komise má porno jako promo: Mladík propaguje průkazku s medúzou mezi nohama!

Video se připravuje ...
Autor: David Vaníček - 
21. května 2015
13:03

Evropská komise není tak komisní, jak se zdá! Aby přilákala pozornost na Evropský průkaz zdravotního pojištění, nechala natočit extra žhavou reklamu. Svalnatý nagelovaný macho se v klipu promenáduje po pláži, koupe se nahý a předehra jako vystřižená z porna končí nehodou…

Po koupeli v moři se beachboy opaluje (stále nahý) na pláži a mezi nohy se mu přilepí medúza! Pointa klipu má podle všechno naznačovat, že právě při takovýchto událostech se vám kartička pojištění hodí. Forma reklamního spotu je na usazenou Evropskou komisi neobvykle odvážná. „Je na pláži… Je mu tak fajn.. A je tak sexy…“ uvádí klip na webu komise všeříkající popisek. I Evropa holt ví, že erotika prodává!

 

Evropská karta zdravotníhio pojištění Evropská karta zdravotníhio pojištění | ec.europa.eu

O jakou kartičku jde

Spot má propagovat bezplatnou kartičku, se kterou vám během dočasného pobytu v zemích EU poskytne pomoc jakékoliv státní lékařské zařízení. A to při stejných cenách a podmínkách jako pro občany dané země.

Evropský průkaz zdravotního pojištění platí ve 28 zemích EU, na Islandu, v Lichtenštejnsku, Norsku, Švýcarsku. Někde dokonce za ošetření nebudete platit nic.

Unijní zdravotní kartička ale nenahrazuje cestovní pojištění a nesmí ji využít někdo, kdo cestuje do jiné země jen za účelem léčby.

Podívejte se na video!

Video Erotika z Evropské komise! Svalnatý macho propaguje zdravotní kartičku - ec.europa.eu
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa