Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Chtěl být jako Hulk, svaly mu jedem ztvrdly na kámen: Uřízneme vám ruce, řekli mu v nemocnici

Autor: ver - 
4. května 2015
16:04

Chtěl se stát komiksovým Hulkem. Brazilec Romario dos Santos Alves (25) se rozhodl, že pro růst svalů podstoupí cokoliv. Začal své tělo pomocí injekčních stříkaček napouštět olejem. Úplně tomu propadl, až málem skončil na operačním sále, protože mu hrozila amputace obou paží.

Poprvé zatoužil po extrémních svalech v posilovně, kde narazil na skupinku kluků s opravdu velkýma rukama. Skamarádil se s nimi a oni mu odhalili tajemství syntholu, tj. mixu oleje, prášků proti bolesti a alkoholu. Alves této směsi propadl, stal se na ní závislým a časem opravdu začal vypadat jako komiksová postavička.

Přineslo to však zdravotní komplikace. Svaly mu začaly tvrdnout a jehly, kterými si do sebe směs aplikoval, se o něj lámaly. Místo toho, aby šel k lékaři, začal používat veterinární jehly určené pro býky.

Až jeho manželka udělala tomuto šílenství přítrž. Dala mu na výběr mezi ní a syntholem. Alves si naštěstí vybral svoji ženu a nechal se hospitalizovat. V nemocnici mu lékaři řekli, že mu budou muset amputovat obě paže. Naštěstí z toho nakonec vyvázl jen s odebráním ztvrdlých kamenů z rukou. 

sores ( 4. května 2015 21:57 )

Z toho pohledu jdu blít!

vosavopruz ( 4. května 2015 21:57 )

ani se nemůže oběsit  

vosavopruz ( 4. května 2015 20:24 )

spíš jako Mancubus(Doom 2) po roční přísné dietě

lunatic ( 4. května 2015 19:25 )

Pokud je dostatečně inteligentní,tak ruce nebude prakticky vůbec potřebovat-vše budou zapisovat asistentky ;před časem jsem se dokonce dočetl,že 1cizokrajný podnikatel-státní přísl.záměrně neuvedu,/aby se zase nezdvihla vlna odporu /, si formou konkurzu ustanovil jedince,který mu i hygienicky "očistil" onu část těla-po vykonání potřeby,plat byl v přepočtu cca 900tisíc Kč za měsíc-tato činnost má pouze 1 nevýhodu-ten asistent musí cestovat všude tam,kam zaměstnavatel ... a v určitých případech je,bohužel,nucen pracovat i přesčas .

pekaaaros ( 4. května 2015 18:50 )

v tý jižní americe jsou tím posedlí všichni . Dokonce ve Venezuele prej když nejseš něčím napuštěnej a vypadáš tím pádem normálně, pomalu nemůžeš ani sehnat práci, společnost tě nepřijímá a lidi si od tebe odsedávají na zastávce.

Zobrazit celou diskusi