Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zamilovaní véčkaři u soudu: Kočí je jak pavlačová klepna

Autor: simao - 
7. března 2012
17:00

Dramatická reality show kolem Věcí veřejných, odehrávající se v kulisách Obvodního soudu pro Prahu 5, pokračuje. U soudu s faktickým šéfem strany Vítem Bártou vystoupili i Dagmar Navrátilová a Jiří Rusnok, poslanci za Věci veřejné, kterým se jako prvním o úplatku údajně svěřila Kristýna Kočí a kteří spolu měli dle její výpovědi provozovat sex přímo ve Sněmovně!

Blonďatá Femme fatale Věcí veřejných, Kristýna Kočí, totiž tvrdí, že spolu mají její kolegové Navrátilová a Rusnok poměr. "Práskla" na ně dokonce i sex na půdě Poslanecké sněmovny!

"Slečna poslankyně si zřejmě spletla soudní síň s pavlačí, kam výroky tohoto typu patří. Smutná podívaná. V každém případě na pavlačové klevety slečny Kočí vůbec nemá smysl reagovat," uvedla Dagmar Navrátilová pro Blesk.cz. Nevyvrátila tím však zvěsti o jejím románku se stranickým kolegou Jiřím Rusnokem. U soudu je však raději nekomentovala.

Navrátilová a Rusnok u soudu: O úplatcích neví, o románku pomlčeli

Výpovědi Navrátilové a Rusnoka přišly na řadu ve středu odpoledne. "Kočí vyprávěla, jak jí dal Bárta nějakou obálku. Přesně jsem nepochopila, proč by tu obálku měla dostat," mlžila Navrátilová. Na jednání poslaneckého klubu VV pak prý kdesi zaslechla, že si Kočí řekla o šest milionů. Netuší však, za co.

Výpověď Kočí prý byla pro Navrátilovou nesrozumitelná: "Ona mluvila a mluvila, ale nepochopila jsem z toho, proč ji (obálku) dostala," řekla Navrátilová a k někdejšímu členovi VV Jaroslavu Škárkovi, který Bártu také viní z uplácení, dodala: "A pan Škárka tam sice byl, ale řešil spíše své psy, kteří měli zrovna nějaké střevní problémy..." Že by tedy Bárta nabízel úplatky, o tom nic neví.

Navrátilové poslanecký kolega Jiří Rusnok a údajný milenec pak doplnil: "Přesné znění Bártovy nabídky si nevybavuji, ale bylo to v duchu, že pokud by měl někdo problémy, tak je Bárta ochoten pomoci," pokračoval v malování Víta Bárty na růžovo jakožto ztělesněného dobra, které před ním svou výpovědí započal Radek John.

Véčkaři zkrátka stojí za svým vůdcem. Navrátilová i Rusnok patří do okruhu Bártových zastánců, i když je Kočí přesvědčená, že důvod jejich lobbování za svého šéfa je skrytý právě v tom, že Bárta odhalil jejich milostné pletky.

gogo ( 8. března 2012 10:21 )

Stále nechápu k čemu má tato soudní fraška sloužit ... V tomto státě je tolik mnohem větších lumpáren nesouzených (Vondra.. Čunek .. atd.) a usgerechnet jen tato trapná tlupička z mrtvé politické strany je v zájmu justice a medií ......

bosomfriend ( 7. března 2012 20:17 )

Pane Bárta, dohoďte paní Kočí... U mne se může vyřádit se svými znalostmi můžů. U mne by si nestěžovala a nepráskala by. Díky P.S. Mail máte , napsal jsem Vám .

marie60 ( 7. března 2012 18:07 )

..to by vážně jeden zvracel.

hansi1 ( 7. března 2012 17:58 )

Normálnímu člověku už se tady z toho zákonitě musí dělat zle. Kdy už to skončí? Jeden nemá kde bydlet a co jíst, pro druhého je půl milionu jako pětistovka.

marie60 ( 7. března 2012 17:22 )

To musela být u soudu pěkná šaškárna.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa