Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Huml: John bral o Bárty 150 tisíc měsíčně! Za tvář a věrnost?!

John prý bral od Bárty pravidelnou měsíční rentu 150 tisíc korun, tvrdí Stanislav Huml
John prý bral od Bárty pravidelnou měsíční rentu 150 tisíc korun, tvrdí Stanislav Huml  (Autor: Archiv Blesk)
Autor: šim - 
8. března 2012
14:47

Vít Bárta je schopný všeho. Aby dorovnal snížené poslanecké platy svým spolustraníkům, řekl, že jim sežene výnosná a teplá místečka v dozorčích radách. U soudu to vypověděl Stanislav Huml, který z VV po skandálu odešel. Řekl také, že John bral od Bárty pravidelnou rentu 150 tisíc měsíčně.

Peníze zmůžou hodně, Vít Bárta si plánoval, že si za ně koupí zřejmě poslušnost všech véčkařů, jimž ve straně fakticky vládnul. Že John byl jen figurka a jak to ve straně vypadalo, popsal u soudu Stanislav Huml. Řekl, že John do Bárty dostával rentu 150 000 měsíčně. To je cena člověka, který se navenek tváří jako předseda strany a ministr vnitra v jedné osobě.

„Myslel jsem, že jsem v Jiříkově vidění, když jsem před poslaneckým klubem odevzdával mobil a notebook pracovníkovi ABL. John tu stranu vůbec neřídil, tu řídil Bárta,“ tvrdí Huml. Prý mu měl být také přidělen poslanecký asistent s doporučením, aby na to přistoupil, jinak že prý nedostane místo ve Sněmovně.

Podle Humla Bárta fakticky neřídí jenom stranu, fakticky řídil i ministerstvo vnitra. "Na Kosárkově nábřeží jsem byl jednou. Byla to porada náměstků ministerstva vnitra," vyrazil Huml dech Vrbové, která nemohla uvěřit, že by porada náměstků ministra vnitra probíhala u Bárty v bytě,“ šokoval Huml státní zástupkyni.

miccinka ( 12. března 2012 01:58 )

Přesně lidská závist!!!

bidlo62 ( 9. března 2012 10:40 )

"Huml: John bral o Bárty 150 tisíc měsíčně! Za tvář a věrnost?!" Co je to o Bárty?

rudyptak48 ( 8. března 2012 21:42 )

Humle, tys měl zůstat u těch policajtů. Tam jsi byl jednooký mezi slepými. Myslel sis, že si přilepšíš, a zatím přeběhl z oranžového do veřejného chlívku. Od tebe ta výpověď opravdu sedí, blbe.

schmid ( 8. března 2012 20:17 )

chtěl bych vidět kdo v jeho letech by si přišel poctivou prací na takový peníze.Gauneři!!!

smrk ( 8. března 2012 18:32 )

Ty zalez a nevylejzej - pokud možno hodně hluboko !!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa