Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ministr Bendl slavil 46. narozeniny s vnadnými kočičkami

Video se připravuje ...
Autor: Markéta Reinischová, Kjos - 
25. ledna 2012
11:27

VIDEO: Ministr zemědělství Petr Bendl v úterý oslavil 46. narozeniny. Přes den prací a večer se sexy kočičkama. Proč nebyl se svou přítelkyní Petrou Filipovou? Tradiční popěvek Happy Birthday mu zazpívala Míša Nosková. Blesk.cz byl u toho a ministra vyzpovídal. A nejenom o narozeninách, ale i jeho soukromém životě.

Ministr byl na akci v pražském Coco baru pozván proto, aby pokřtil kalendář Miss Hasička 2012. V minulosti totiž pracoval jako profesionální hasič, stále je členem dobrovolných hasičů a je držitelem Čestné medaile hasičského záchranného sboru ČR. Ale ani ve snu ho nenapadlo, že si pořadatelé zjistí že v ten den má narozeniny a přichystají pro něj dárek.

K 46. narozeninám mu Happy Birthday zazpívala Míša Nosková a jako dárek dostal stylovou desetikilovou biobedýnku plnou bio ovoce, bio zeleniny a nechybělo dokonce bio víno.

"Tak tohle jsem nečekal a je to opravdu moc milé překvapení. Dnes to na žádné velké oslavy nevidím, zítra brzy ráno musím do úřadu, ale v pátek určitě něco pro své blízké připravím," prozradil Blesk.cz ministr zemědělství.

bobina ( 25. ledna 2012 14:52 )

Ahoj kladeňáku,také si dost pamatuji a o Bendíkovi by toho bylo....

jahodove_ticho ( 25. ledna 2012 12:57 )

to je debiI! a vždycky byl.......jó Péťo, jako kladeňák tě pamatuju ještě z totáče ty svazáku

smrk ( 25. ledna 2012 11:55 )

bohužel to ale ještě chvilku potrvá - českej národ je nějakej línej

smrk ( 25. ledna 2012 11:54 )

No pan inženýr přes techniku slaví jako ministr zemědělství své narozeniny, kdoví jestli se již alespoň naučil rozeznat bramboru od řepy - .d.e.b.i.l. odeesáckej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa