Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exmanželka poslance Bendla "sbalila" na pumpě cizí mobil

Autor: Jitka Stefanidesová, mivrk - 
5. října 2011
05:00

Zatímco Petr Bendl (ODS, 45) je po úterku horkým favoritem na post nového ministra zemědělství, a tedy na jednu z nejvyšších příček politického žebříčku, jeho exmanželka Blanka Bendlová (49) čelí podezření z krádeže. Podle výpovědí svědků a záznamu z kamer vzala z pultu u čerpací stanice na Kladensku cizí mobilní telefon. Bendlová ovšem tvrdí, že ho chtěla odevzdat na ztráty a nálezy.

Kladno žije neuvěřitelnou historkou vlivné ženy a ředitelky kladenského divadla Blanky Bendlové. Vše se odehrálo už před pár týdny, když u benzinové pumpy vzala z pultu cizí iPhone a strčila si ho jakoby nic do kabelky. Ještě před tím se jí ještě navíc podařilo načerpat do auta místo nafty benzin.

„Byla jsem celá zmatená. Na pultu ležel stříbrný telefon. Zachovala jsem se podle zákona a telefon si vzala do kabelky, a to kvůli tomu, abych jej odevzdala na magistrát do ztrát a nálezů,“ uvedla svoji verzi události její hlavní aktérka. Jedním dechem dodala, že rozhodně nemá zapotřebí krást.

Jinak ovšem popsal případ svědek, který vše pozoroval. „Podle mě telefon normálně vzala. Nenápadně se rozhlídla a pak ho strčila do kabelky. Přístroj navíc tlačítkem vypnula,“ řekl. Vypnutí přístroje Bendlová nepopřela. „Telefon jsem vypnula, ale omylem, vůbec těmto složitým mobilům nerozumím. Kdybych ho chtěla ukrást, dám ho dětem, které šly napřed domů,“ dodala.

Ještě než žena stihla u pumpy vyřešit problém s nádrží plnou špatně natankovaného paliva, vrátil se na místo původní majitel telefonu. „K Bendlové ho přivedl záznam z kamer, který si od obsluhy vyžádal,“ sdělil svědek. Žena mu pak telefon vrátila. Vše nasvědčuje tomu, že tím případ skončí. Policisté se jím nezabývají, nikdo se na ně neobrátil.

bona ( 5. října 2011 19:46 )

bobina ( 5. října 2011 15:33 )

Tak ono to modroptákovské tažení nemá konce! Zač nás pán bůh trestá,když na post ministra nastoupí tupec a *** takového kalibru!!! Panebože,tady je vidět,že vládnout může i Jenda z Horní Dolní,hlavně když má dobré kámoše,a patřičně buclaté konto! Je to hnus velebnosti! Víc pos.rat to už v této zemi nemůžou ani komunisté a nedivím se,že se chystá kde kdo je volit. Asi se k nim připojím i já,když bída,tak ať to má grády!!!

mathony ( 5. října 2011 14:12 )

málo peněz tak manželka krade proto kamarád Nečas ho udělá ministrm jsou to dacani

komentator ( 5. října 2011 13:46 )

Bendl má tah na branku. Jako hejtman tuneloval nemocnice ve středočeském kraji! Když povýšil na ministra dopravy, tak si Bendla musely předcházet stvební firmy budující dálnice. Holt, byl to velký kšeft a Bendl neodešel s prázdnou... jeho ex-manželka, pěkně prachatá baba Blanka se zřejmě obává prohlubující se krize. Holt co je doma to se počítá! I iPhone se může hodit!!!

jago ( 5. října 2011 12:31 )

Tak se ke Krampolovic Kleptohance připojila i bývalá Bendlovic Kleptoblanka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa