Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Bendlova manželka: Randí s milencem Faltýnové

Autor: SAN - 
26. dubna 2011
05:00

Býval to jeden z nej… párů české politiky. On – ministr dopravy Petr Bendl (ODS, 45), ona – krásná a úspěšná podnikatelka Tamara Bendlová (47). Většinu toho odnesl čas: Bendl je řadový poslanec a jeho manželství trvá už jen papírově. O rozchodu s Tamarou se mluví od loňska. A od té doby se spekuluje, kdo Bendla po boku bohaté obchodnice nahradil. Blesk ji teď několikrát nachytal ve společnosti majitele modelingové agentury Romana Hajabáče (34).

Zatímco Bendl se, podle slov své ženy, věnuje koním a přírodě, aby tak unikl ze světa pražské smetánky, Tamara rozhodně nezahálí. Dokazují to fotky Blesku, na kterých je zachycena s Hajabáčem, bývalým milencem modelky Petry Faltýnové, jak před jeho domem společně nastupují do auta. A nebylo to rozhodně poprvé, co Blesk tuhle dvojici přistihl pohromadě.

Bendlová ale popírá, že s Hajabáčem něco měla. „Je to naprostý nesmysl. Ti dva spolu nic nemají, pan Hajabáč má ženu a dítě. Paní Bendlová žije s někým úplně jiným,“ řekla tisková manažerka Bendlové. Podle ní jsou prý pouze známí, protože jsou oba ze Slovenska. Což je sice trochu krkolomné vysvětlení, ale budiž. „Mám jednání, ozvu se vám za chvíli,“ řekl Hajabáč, když si chtěl Blesk vyslechnout i jeho verzi. Od té doby se ale už neozval ani nebral telefon…

setug ( 26. dubna 2011 15:35 )

jj, krásná pidlooká.

lucka-300 ( 26. dubna 2011 09:14 )

čtěte dnes aktuálně kauza dne: www.rescuue112.cz Zcela opravdu zcela bez cenzury..To co Vám media nepoví !!!!!

frantiskamakropulos ( 26. dubna 2011 08:40 )

...když jste nevyšpiónili, o čem si cvrlikají vrabci na střeše? Že paní Tamara chodí s panem Sekyrou? Ze Sekyra Group?

komentator ( 26. dubna 2011 08:26 )

oprava: poté neúspěšný ministr

komentator ( 26. dubna 2011 08:25 )

Bendl se zostudil jako politik, neúspěšný hejtman, poté neúspěšný politik. A nyní Bendl dostal kopačky od manželky!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa