"Před otěhotněním jsem hodně cvičila, takže i když jsem pár kilo přibrala, svaly stále zůstaly. Kila navíc šla dolů sama, hned po šestinedělí jsem vyrazila do fitka. Chodím třikrát týdně a když mám čas, tak to doplním thajskými masážemi," prozradila Faltýnová, která na mole v odsvěceném kostele Sacre Coeur své křivky předvedla v provokativním spodním prádle a podvazcích.

Její zadeček si zasloužil hvízdnutí

Kdykoliv vyšla na molo mezi diváky to zašumělo a několikrát se ozvalo pochvalné hvízdnutí. A jak je na tom Petra s prádlem? Dává přednost praktické bavlně nebo dráždivé krajce? "Běžně takovéhle prádlo nenosím, ale pár podobných kousků vlastním. Když si s manželem uděláme hezký večer, tak se to hodí," přiznává s šibalským úsměvem maminka holčičky Adriany, která na konci ledna oslaví první narozeniny.

Mezi hosty přehlídky nechyběl Petry manžel Simon Štekl, který na mole měl nejenom manželku, ale i exmilenku Kateřinu Průšovou. Ta se rozvádí s manželem, králem vrakovišť Vladimírem Konvalinkou. Z rozpadlého manželství si Katka už dávno těžkou hlavu nedělá, a tak na akci přišel i její nový přítel David Martinek. Missku Veroniku Chmelířovou rovněž přišel podpořit milenec, extraligový hokejista Milan Procházka.

Fotogalerie
12 fotografií