Usměvavý Bendl přijel do Karlových Varů se sympatickou blondýnkou po boku. Hned na první pohled bylo vidět, že to mezi nimi jiskří.

"Jmenuje se Petra, ale z jaké je branže, to neprozradím, pátrejte," smál se dobře naladěný Bendl a dodal, že v lázeňském městě je skutečně kvůli filmům a od byznysu si chce odpočinout. "Těším se hlavně na zahájení," doplnil exhejtman.

A tak jsme na Blesk.cz zapátrali a zjistili jsme, že novou milenkou je psycholožka Petra Filipová. Je možné, že Bendlovi pomáhala s těžkým rozchodem a pak přeskočila jiskra...

Bolavý rozchod s Tamarou

On byl politik na výsluní, ona úspěšná podnikatelka z luxusní pražské Pařížské ulice. Jenže pak se "zlatý pár české politiky" rozpadl. Majitelka firmy Carollinum špatně nesla, že Bendl opustil vrcholné politické funkce a stáhl se z veřejného života.

„Po čachrech po volbách ve vysoké politice se rozhodl sám odejít a zcela změnit životní styl. Jeho odchod mě velmi mrzel. Odstěhoval se mimo Prahu, věnuje hodně času koním a žije velmi jednoduše v souladu s přírodou. Stáhnul se z pražské vyšší společnosti," uvedla k rozpadu vztahu paní Tamara, která začala používat jméno Kotvalová.

Petr Bendl si vzal Tamaru roku 2005 na exotickém ostrově Mauricius, děti spolu neměli. Tamara má tři z předchozích dvou manželství, Bendl má děti dvě.

Fotogalerie
2 fotografie