Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ministr Petr Bendl: Rozvedl se s bohatou Tamarou

Okresní soud v Rakovníku měl rozvodové stání Petra Bendla a Tamary Kotvalové na programu v devět hodin.
 (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák)
Autor: Eva Pospíšilová, Michaela Remešová, ljšk - 
18. října 2011
09:48

AKTUALIZOVÁNO: Šestileté manželství nového ministra zemědělství Petra Bendla (45) s bohatou podnikatelkou Tamarou (48) skončilo. Rozvedeni byli dnes pět minut po deváté hodině ranní u okresního soudu v Rakovníku.

Rozvod šéfa středočeské ODS se odehrál v naprostém utajení. Ani jeden z dnes už bývalých manželů k soudu nedorazil. Rozsudek jménem republiky přečetl pět minut po deváté hodině ranní soudce Jaromír Faltejsek.

Bendl nechtěl rozvod komentovat. Už dříve ale Blesku řekl: „Všechny formální náležitosti jsme splnili, máme dohodu o vypořádání majetku. Čekám, že rozvod bude jen formalita.“

Úspěšná podnikatelka Tamara Kotvalová byla už druhou Bendlovou manželkou. Vzal si ji v roce 2005 na exotickém ostrově Mauricius v Indickém oceánu. Kotvalová tehdy přivedla do manželství tři děti, dceru Danielu a syny Martina a Matěje. Petr Bendl má syny Tomáše a Daniela.

Ministr zemědělství momentálně žije s psycholožkou Petrou Filipovou. Nového partnera si našla i Tamara Kotvalová. Na veřejnosti se objevuje s Romanem Hajabáčem. Manželství dlouholetého politika s bohatou podnikatelkou nefungovalo více jak rok.


gogo ( 18. října 2011 12:48 )

Co je to štěstí... Být na chvíli ministr ? Být na chvíli "důležitý" ? Být trapný ?

opuncia ( 18. října 2011 12:18 )

spatne info bulvaru, toto je 3.rozvod pana Bendla a pani Tamara a 3.exmanzelkou...

kukuku ( 18. října 2011 12:17 )

Najít si jako partnerku psychiatřici - to je v jeho případě správná volba.

Zobrazit celou diskusi