Pokud řešíte, kde vzít finance na nezbytné investice, můžete hledat inspiraci u Wüstenrotu, který nabízí Půjčku ProBydlení. S ní zvládnete finančně snadno a rychle i větší rekonstrukci. Wüstenrot vám půjčí od 50 000 do 1 milionu korun bez zajištění nemovitostí a peníze vám vyplatí předem. 

Malý či velký projekt? Jakékoliv vylepšení vašeho bydlení vám udělá radost!

Vzhledem k tomu, že lidé tráví 90 % svého času v interiéru a více jak polovinu z něho pak ve svých domovech, investovat do úpravy vlastního bydlení se vyplatí. Pokud se rozhodnete pro částečnou nebo postupnou rekonstrukci, je dobré začít s místy, ve kterých trávíte nejvíce času. S Půjčku ProBydlení se můžete snadno pustit do pořízení nové kuchyně včetně spotřebičů a osvětlení. Stejně tak si pohodlně zrekonstruujete koupelnu, kterou vybavíte veškerým příslušenstvím i skříňkami. Nebo potřebujete praktické úložné prostory a uvažujete o pořízení vestavěných skříní? Záleží jen na vás! Půjčka ProBydlení je vhodná i pro komplexní rekonstrukce bytu nebo například financování zimní zahrady, bazénu či garážového stání.

Autor: Wüstenrot

Výši splátek si určíte sami

Hlavní výhodou Půjčky ProBydlení je možnost volby doby splatnosti a výše měsíční splátky. Pokud chcete půjčku splatit co nejdříve, můžete využít rychlejší variantu Půjčky ProBydlení a splácet 6 nebo 10 let. V případě, že nechcete zatížit rodinný rozpočet vysokou splátkou, můžete si splátky z hlediska splatnosti rozložit mezi 14, 18 a 22 lety. Díky tomu dosáhnete na splátku, která vám do měsíčních nákladů bez problémů zapadne. Po celou dobu splatnosti platíte fixní částku. Její výše se nikterak nemění. Dobu splácení úvěru si navíc můžete i zkrátit formou mimořádných vkladů.

Státní podpora až 2000 korun ročně

Ke smlouvě o stavebním spoření, ke které vám stavební spořitelna poskytla Půjčku ProBydlení, můžete navíc získat státní podporu až 2000 korun ročně.

Neplaťte zbytečné poplatky

Uzavřete-li si Půjčku ProBydlení v PÚ tarifu do 30. září, nebudete platit žádné poplatky - ani za uzavření smlouvy a poskytnutí úvěru, ani za správu úvěru.

Žádné zbytečné zdržování

Díky elektronickému zpracování se už do 24 hodin dozvíte, zda vaše žádost o úvěr byla schválena.

Faktury doložíte až zpětně

Prostředky vám Wüstenrot vyplatí předem zálohově. Faktury a účty o použití úvěru na bytové potřeby doložíte až následně. Nemusíte tedy řešit, zda máte na účtu dost peněz na nové vybavení.

Autor: Wüstenrot

Podrobnosti o Půjčce ProBydlení najdete na www.wustenrot.cz, kde si ji na kalkulačce můžete také snadno spočítat.

Údaje uváděné  v tomto článku jsou určeny výhradně k marketingovým a propagačním účelům, a i proto nepředstavují návrh na uzavření smlouvy (nabídku).