AGL travel nabízí lyžařům za skvělou cenu možnost 8 denního lyžování a ubytování s polopenzí v italském městě Cesana - Torinese. Příjemný horský hotel se stálou klientelou L´Edelweiss, kde budou lyžaři ubytováni, se nachází přímo v centru tohoto městečka, které leží uprostřed lyžařského střediska Via Lattea. Součástí jsou lyžařské areály Sansicario, Claviere, Sauze d´Oulx, Sestriere, Pragelato Claviere či francouzská Montgenévre.

Oblast nabízí 400 km sjezdových tratí. Lanovky se nachází v docházkové vzdálenosti od hotelu. Pro ty, kteří se raději k lanovkám chtějí nechat dovézt, je připraven hotelový minibus.

Sestriere
Autor: AGL travel

Areál je vhodný pro náročné lyžaře i naprosté začátečníky. Na své si přijdou i milovníci snowboardů, jelikož jsou zde pro ně připraveny 4 kvalitní snowparky. Pro naprosté začátečníky bude ideální vyzkoušet některou z lyžařských škol a školiček.

Sestriere
Autor: AGL travel

Lyžařské středisko Via Lattea čítá 78 vleků a lanovek, 400 km vzájemně propojených sjezdových tratí bez nutnosti sundání lyží z nohou a výše zmíněné 4 snowparky.

Via Lattea neboli " Mléčná dráha " je jakýmsi propojením sedmi lyžařských areálů. Nedávno byla spojena i s francouzským střediskem Montgenevrem.

Sestriere
Autor: AGL travel

Hotel L´Edelweiss je dle hodnocení AGL travel na úrovni ***+. Disponuje vstupní halou s krbem, stylovou restaurací s výtečnou kuchyní a štědrými porcemi, barem, terasou a pro ty, které budou po vášnivém lyžování bolet nohy i výtahem.
hotel L´Edelweiss
Autor: AGL travel
Dvoulůžkové pokoje nabízí koupelnu s příslušenstvím, vysoušeč vlasů, koupací plášť, satelitní televizi, Wi-Fi připojení přímo na pokoji, balkon. Hotel je vhodný i pro rodiny s dětmi.
hotel L´Edelweiss
Autor: AGL travel
Radost budou mít především milovníci dobrého italského jídla. Po celou dobu pobytu klienti dostávají tradiční snídani složenou z velkého výběru italských sýrů a uzenin. K večeři si pochutnají na tříchodovém menu.
941435:gallery:true:true
Hotel L´Edelweiss je velmi oblíben pro svou příjemnou atmosféru. Díky ní si drží mnoho spokojených klientů, kteří se právě sem velmi rádi vrací. Kromě jiných lze jmenovat např. naši současnou reprezentantku v alpském lyžování Šárku Záhrobskou, která se sem často a ráda vrací, tak jako i ostatní členové olympijského výboru.
Fotogalerie
3 fotografie