JEĎTE VLAKEM

Jet vlakem na lyže se vyplatí. Tedy alespoň z pohledu ceny skipasu. Skiareál ve švýcarském Davosu dává za ukázání dokladu s příplatkem za lůžkový vlak slevu 20 % na dvoudenní a třídenní skipasy. Stejnou slevu dostanete na jednodenní skipas v Česku, pokud se prokážete jízdenkou s cílovou destinací poblíž skiareálu. Platí v areálech na Tanvaldském Špičáku, v Ostružné, na Špičáku nebo Perninku.

Při nákupu skupinové víkendové jízdenky můžete požádat i o ČD Yetti voucher, který vám jednodenní lyžování na Lipně zlevní dokonce o 30 %.

KUPUJTE ONLINE

Některé skiareály využívají flexibilní ceny při nákupu online. Snadno tak ušetříte desítky procent z ceny lyžování. Slevy na skipasy můžete najít i na speciálních stránkách se slevami, třeba skipasomat.cz nebo slevovat.cz, kde jsou k dispozici omezené počty skipasů levnějších nejčastěji o 10 až 50 %.

DOBŘE VYBÍREJTE

Některé zájezdy do zahraničí se nabízí i se skipasem v ceně ubytování. Nejčastěji takové najdete v italském Livignu a Val di Fiemme, rakouském Nassfeldu a Ski Amade nebo francouzském Puy-Saint-Vincent, ale i jinde. A jsou i v last minute nabídkách!

Za lyžování a ubytování v Alpách tak můžete snadno zaplatit cenu, kterou při neobratném nákupu na našich horách utratíte jen za skipas.

LYŽUJTE NA NAROZENINY

Toho, že přijedete na své narozeniny lyžovat, si skiareály cení. Třeba na Kvildě lyžujete v den svých narozenin jen za stovku na 4 hodiny.

A slaví se i jinde. Na Dolní Moravě si můžete s registrací zdejší karty vybrat ke každým narozeninám dárek, 50% slevu na jednodenní skipas. Narozeninový skipas zdarma nabízí třeba rakouské Kühtai nebo Weissensee.

Fotogalerie
3 fotografie

 

Video
Video se připravuje ...

Jak si užít hory? .