Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejžhavější festival roku: Lyžařky sjíždí sjezdovky zcela nahé!

Autor: rc - 
13. ledna 2024
05:00

Stovky žen se mají sjet do lyžařského střediska v americkém Coloradu na pravděpodobně nejžhavější událost roku! V březnu se tam odehraje festival, během něhož se ženy vysvlečou z lyžařských bund a oteplovaček a místní sjezdovku sjedou zcela nahé!

Festival se v lyžařském středisku Sunlight Mountain Resort v americkém Coloradu koná od roku 2021. Za událostí, která je věnovaná výhradně ženám, stojí Jenny Verrochiová. Ta se před třemi lety spontánně rozhodla zdolat sjezdovku na lyžích bez oblečení. Tehdy se k ní přidalo pouze dalších sedmadvacet žen, ovšem akce nabyla na popularitě a letos se očekává, že se festivalu zúčastní až dva tisíce žen!

Na oficiální stránce festivalu „Boot Tan Fest“ stojí, že se jedná „o největší lyžařský a snowboardový festival pro ženy na planetě.“ Kromě toho, že je festival věnovaný sportu, účastnice si mohou užít dobrého jídla a hudby a zároveň vytvořit nová přátelství. Akce se letos se odehraje 29. – 30. března. „Není to nudistická událost,“ uvedla Jenny s tím, že festival má vytvořit prostředí, kde se ženy nebojí svléci a ukázat svá těla. „Každému dáváme svolení se svléknout a bavit se. Cítíte podporu, protože každé tělo je jiné a každá osobnost je jiná. Ale když jsem venku a všechny jsme takhle odhalené a kolem nejsou žádní muži, je to ten nejsilnější pocit,“ dodala.

Video  Déšť přerušil americký festival Burning man, lidé jsou uvězněni v bahně v poušti  - Twitter
Video se připravuje ...