Božské Maledivy

Maledivy, tvořené stovkami ostrůvků a ostrovů a jsou častým rájem pro všechny zamilované. Ne nadarmo sem jezdí každoročně tisíce párů, aby si řekli své životní ano. Maledivy, to je luxusní zážitek se vším všudy, který uspokojí i ty nejrozmazlenější. Na své si přijde opravdu každý, je zde dokonalý klid, pestré sportovní vyžití a široká škála všech myslitelných služeb a zážitků.

Počítejte s tím, že Maledivy patří do skupiny dražších zájezdů. I přesto jsou zimní měsíce v této destinaci velice často plné, a proto je rozhodně dobré si svou dovolenou naplánovat několik měsíců dopředu. To vám usnadní třeba vyhledávač zájezdů NaCesty.cz, který na Maledivách vybírá ze sítě 90 hotelů. Vyhledávání i z německých zájezdů tak nabízí možnost přímého letu z Frankfurtu. A navíc, díky současné silné koruně vás může zájezd od našich německých sousedů vyjít podstatně levněji!!

Autor: Shutterstock

Dominikánská republika a nezapomenutelná Punta Cana

Ještě před několika lety zde byla pouze džungle a nekonečné tabákové plantáže. Nyní zde najdete kilometrové pláže lemované palmami a přepychové resorty, které uspokojí i ty nejnáročnější cestovatele. Široká nabídka společenských aktivit včetně plovoucích lázní dělá z Punta Cany jedno z nejvyhledávanějších míst na ostrově.

Pokud si nevíte rady, jak vyhledat ten správný zájezd pro vás a vaše blízké, zkuste využít vyhledávačů. Jejich popularita stále roste, a aby ne! Velice snadno a během pár sekund vám podle zadaných kritérií ukáže to nejvhodnější ubytování. Třeba server NaCesty.cz. vám díky spolupráci s německými cestovními kancelářemi vybere v oblasti Dominikánské republiky z více než 130 hotelů!

Autor: Shutterstock

Jak ušetřit tisíce na jedné dovolené

Zapomeňte na zdlouhavé vysedávání u telefonu a obvolávání cestovních kanceláří.  Některé z nich nabízí akce na zájezdy do exotických zemí, které se na internetu objeví vždy jen na chvíli a běžný smrtelník je sotva zaregistruje. Proto jsou tu internetové vyhledávače. Ty tuto práci totiž velice rychle a jednoduše udělají za vás. Jejich databáze čítá nabídky ze stovek cestovních kanceláří u nás i v zahraničí a vy tak máte možnost získat vysněnou dovolenou za velice příznivou cenu. Pokud plánujete cestovat s dítětem, zbystřete. Pečlivě si pohlídejte, zda je v nabídce započítána i cena za dítě. To není totiž u všech serverů běžná praxe. Ve vyhledávači NaCesty.cz se bát nemusíte, tam se automaticky promítne i cena za vaše nejmenší.

Kromě dovolených do Dominikánské republiky a Malediv, nabízí vyhledávač Nacesty.cz i další zajímavé destinace. Můžete vyrazit na jedinečnou Kubu, nebo ochutnat pravou tequillu v Mexiku, užívat si slunce na pohádkových plážích na Mauriciu či Seychelách. V nabídce ale naleznete dnes již tradiční kout Asie Thajsko. Svůj vysněný zájezd jistě vyberou i milovníci surfování, kteří se mohou vydat hledat tu nejlepší vlnu na Srí Lanku.

Vaši vysněnou dovolenou najdete na www.nacesty.cz

Fotogalerie
6 fotografií