„Tři věci dlouho neutajíš: Slunce, měsíc a pravdu. Tak tuhle větu miluju,“ napsala muzikálová hvězda Kamila Nývltová k sérii fotek, na nichž se bezstarostně prochází po pláži a nastavuje svou kůži hřejivým paprskům slunce. Místo toho, aby se trápila mrazy, které sužují Česko, radši vyrazila do teplých krajin, kde místo kožichů nosí výhradně jen plavky, ideálně bikiny, a všem tak dává na odiv své sexy tělíčko, které je jinak trestuhodně schováno pod vrstvami látky.

„Víte, že je to poprvé v životě, co jsem v lednu v teple? Nikdy jsem takhle nikde nebyla. Vždy až nejdříve na jaře, ale musím uznat, že to nemá chybu. Nahřát si kosti, nabrat trochu sluníčkové barvy a chvilku si odpočinout,“ libovala si Kamila, která je jinak k vidění třeba v muzikálech Dracula, Kleopatra či Angelika. Ale ruku na srdce, dovolenou u moře si dopřála celkem nedávno - v říjnu, tedy pouhých pár měsíců nazpátek, také sdílela na instagramu fotky z pláže.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Kamila Nývltová po rozchodu: Jak zahání smutek? Markéta Reinischová

A přestože tentokrát u jednoho ze svých snímků, na němž stojí zády ke kameře a špulí svůj skvostný zadeček, tvrdila, že se zepředu fotit nemůže, jelikož je červená jako rak a navíc „je možná i trochu brzy po Vánocích“, na dalších momentkách (které si můžete prohlédnout v naší galerii) už byla vidět ze všech úhlů. Samozřejmě byla pouze příliš sebekritická - vánoční svátky plné mlsání se na její postavě nijak negativně nepodepsaly, pořád je náramně sexy. Nemyslíte?

Fotogalerie
60 fotografií