Vladimír Štros patřil mezi fotografickou špičku a modelky si vybíral. Před jeho objektivem stály krásky, jako je Simona Krainová, Diana Kobzanová, Petra Faltýnovánebo Lucie Borhyová. S herečkou Markétou Hrubešovou 7 let tvořil pár. 

Proto je dost nepochopitelné, k čemu se jeho rodina rozhodla. Na parte totiž není místo konání pohřbu! „Poslední rozloučení se bude konat v rodinném kruhu. S láskou a v tichosti vzpomínají...“ Je víc než jasné, že smuteční obřad nebude, a tak se jeho přátelé nebudou moci rozloučit. 

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Mezi pozůstalými jsou oba jeho rodiče, dcera Nikola s přítelem, sestra Jana a synovci s neteří. 

V záhlaví parte jsou slova od básníka Jiřího Wolkera. „Až umřu, nic se na tomto světe nestane a nezmění, jen srdcí několik se zachvěje v rose jak k ránu květiny.“ 

Fotograf odešel sám, i když v kontaktu s několika přáteli byl. „Dnes dopoledne dotlouklo srdce mého nejlepšího kamaráda, úžasného člověka, skvělého fotografa Vladimíra... znali jsme se od roku 1991 od dob jeho největší slávy, po letech se naše cesty znovu zkřížily... vždycky říkal, že jsem jeho anděl strážný, bohužel se mi ho v sobotu nepodařilo přemluvit, ať jede do nemocnice hned a nečeká dalších 10 dní na volný pokoj na JIP,“ oznámila na sociální síti jeho kamarádka Romana. 

Fotogalerie
42 fotografií