Fotograf Vladimír Štros patřil mezi špičky ve svém oboru a před jeho objektivem se slavné krásky rozhodně nestyděly odhalit. Spolupracoval například se Simonou Krainovou (50), Dianou Kobzanovou (41) nebo Petrou Faltýnovou (45). Nafotil také kalendář pro Lucii Borhyovou, která na něj poté, co zesnul, patrně až ve chvíli, kdy se z této smutné novinky tak trochu sebrala, zavzpomínala.

„Jsou zprávy, kterým člověk nemůže uvěřit. Dozvěděla jsem se tuto velice smutnou zprávu těsně před Televizními novinami z médií a trhá mi to srdce,“ přiznala Borhyová pro server tn.cz a skrze sociální sítě mu pak poslala do nebe slova, co dojímají: „Vláďo, stále vidím ten Tvůj milý úsměv…“ posteskla si. „Děkuji ti nejen za nezapomenutelné focení a krásné fotky.“

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Borhyová: Dojemná vzpomínka na Zagorovou (†75) s Margitou! Reinischova,Kristl

Tím měla na mysli to, že Štros významně ovlivnil její život po osobní stránce. „Nikdy nezapomenu na ty – pro mě životně důležité – momenty v Řecku, kde jsme fotili kalendář a já se tam seznámila s tatínkem mého Lukyho, a ty ses ráno na snídani tak potutelně usmíval...“ připomněla seznámení s řeckým podnikatelem Nicem Papadakisem (43), kterému porodila syna Lucase (15). 

Fotogalerie
65 fotografií