V úterý 9. ledna měla Bella Hadidová zjevně trochu »rozdováděnou« náladu. Na instagramu se pochlubila s fotkou, na které laškovně předvádí své bohatě ceněné křivky v malých, černých bikinách před domem u bazénu. Bez jediného slova komentáře vystavila tělo a koketním pohledem sváděla objektiv. 

Není pochyb o tom, že šlo o tzv. »thirst trap«, neboli »pastičku na chlíváky« – zkrátka o obsah, který má zaujmout čistě jen tím, že je sexy. Na tom by samo o sobě nebylo nic špatného, objevila se ale řada moralistů. 

Těm vadilo zejména to, že se Bella vystavuje jako »maso na krámě«, zatímco její národ – totiž ten palestinský – bojuje v krvavé válce. „Ještě někomu přijde divné sdílet thirst trap, zatímco je na vašem lidu prováděna genocida a etnická čistka?“ vyčetl jí například v řečnické otázce komentář s bezmála dvěma a půl tisíci lajky. 

Bella sama se do diskuze zapojit odmítla. Tady si ale moralisté vybrali poměrně nešťastný cíl – na rozdíl od většiny celebrit všech možných národností totiž Bella, jejíž otec je izraelský Palestinec, o konfliktu pravidelně a vášnivě mluví. „Hnutí za svobodnou Palestinu neskončí, dokud Palestina nebude svobodná,“ má dokonce hned v úvodu svého profilu se 60,9 miliony sledujících. 

Video
Video se připravuje ...

Na nahou Bellu Hadid nastříkali šaty přímo při zahájení pařížské módní přehlídky Profimedia.cz

Fotogalerie
117 fotografií