Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rozchody a rozvody světových celebrit v roce 2023: Lásku střídá přátelství!

/
  • Ani rok 2023 se neobešel bez rozchodů a rozvodů.
    29. prosince 2023 ● 17:48

    Tak jako každý rok se i letos do sebe někteří lidé osudově zamilovali a cesty jiných, kteří i dlouhá léta patřili k sobě, se zase navždy rozešly. A třeba říci, že zejména rozchody celebrit a vůbec lidí veřejně známých jsou hodně ostře sledované. Možná i proto, že jim to někdy, a nutno dodat, že vskutku jen někteří, tak trochu zlomyslně přejí.

     

  • 1.

    Hugh Jackman (55) a Deborra-Lee Furnesová (68)

    Herec strávil v manželství s Deborrou-Lee dlouhých 27 let, v září nicméně oznámili, že soužití dospělo do finiše. „Cítíme se požehnáni, že jsme strávili téměř 3 desetiletí v nádherném a láskyplném manželství. Rozhodli jsme se oddělit, abychom mohli oba sledovat svůj individuální růst,“ uvedli ve společném prohlášení.

  • 2.

    Kevin Costner (68) a Christine Baumgartnerová (49)

    Manželka herce Kevina Costnera Christine Baumgartnerová požádala o rozvod po téměř 19 letech manželství. „S velkým zármutkem oznamujeme, že pan Costner musel přistoupit na ukončení manželství. Žádáme o respektování jeho soukromí, stejně jako Christinino a jejich tří dětí,“ napsal Costnerův zástupce.

  • 3.

    Bella Hadidová (27) a Marc Kalman (35)

    Americká supermodelka Bella Hadidová chodila s uměleckým ředitelem Marcem Kalmanem dva roky. V červenci ovšem prosákla na veřejnost informace, že se rozešli. „Proběhlo to v přátelském duchu, ani jedna strana si nenese žádné těžké pocity,“ sdělil médiím zdroj z blízkosti modelky.

     

  • 4.

    Taylor Swiftová (34) a Matty Healy (34)

    Zpěvačka Taylor Swiftová prožila bouřlivý rok. Nejprve se rozešla po 6 letech s hercem Joem Alwynem (32), aby následně začala randit se zpěvákem Mattym Healym. I s ním ale po pár měsících vztah ukončila.

     

  • 5.

    Britney Spearsová (42) a Sam Asghari (29)

    Zpěvačka Britney Spearsová si vzala modela Sama Asghariho loni, jejich manželství ale vydrželo jen rok. Rozvod vyšel najevo během července, přičemž ani jeden z dvojice jej nechtěl veřejně komentovat.

  • 6.

    Tom Brady (46) a Irina Shayková (37)

    Hráč amerického fotbalu Tom Brady a modelka Irina Shayková spolu prožili krátký tříměsíční románek. „Každý si jde svou vlastní cestou, nic zlého si neprovedli,“ řekl médiím zasvěcenec.

  • 7.

    Ricky Martin (51) a Jwan Yosef (39)

    Známý zpěvák Ricky Martin se rozešel s partnerem Jwanem Yosefem po 6 letech manželství. Dvojice vydala společné prohlášení v červenci. „Rozhodli jsme se ukončit naše manželství s láskou, respektem a úctou k našim dětem a ctíme nádherně prožité společné roky,“ stojí v něm.

     

  • 8.

    Sofia Vergara (51) a Joe Manganiello (46)

    Herci Sofia Vergara a Joe Manganiello ukončili společné soužití po 8 letech. „Udělali jsme těžké rozhodnutí rozvést se. Jako lidé, kteří se navzájem milují a starají se o sebe, prosíme o respektování soukromí,“ napsala dvojice do společného prohlášení.

     

  • 9.

    Ariana Grandeová (30) a Dalton Gomez (28)

    Zpěvačka a skladatelka Ariana Grande se v červenci objevila na Wimbledonu bez snubního prstenu. O den později vyšla najevo informace o konci vztahu po 2 letech manželství. „Měli problémy už několik měsíců a rozhodli se žít odděleně,“ potvrdil médiím člověk ze zpěvaččina okolí.

  • 10.

    Cher (77) a Alexander Edwards (37)

    Zpěvačka Cher randila s o 4 dekády mladším hudebním manažerem půl roku. Místo zvěstí o zasnoubení ale přišla studená sprcha. „Zasnoubeni nikdy nebyli. Nicméně velmi se sblížili a ani po rozchodu mezi nimi není zlá krev,“ sdělil médiím zdroj blízký zpěvačce.

  • 11.

    Billie Eilish (22) a Jesse Rutherford (32)

    Zpěvačka Billie Eilish chodila s kolegou z branže Jessem Rutherfordem necelý rok. „Ano, Billie a Jesse se rozešli v přátelském duchu, rozhodně v tom nebyla nevěra,“ sdělil veřejnosti exkluzivní zdroj.

    Video
    Video se připravuje ...

    »Holena ze Tří bratrů« Alena Doláková: Rozchod po třech letech! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    38 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy