„Tohle jsem já. Tohle je moje tělo, takhle vypadám z 50 % svého života,“ napsala na instagram pěnice Kamila Nývltová, která zazářila v muzikálech Dracula, Angelika či Kleopatra, a svá slova doprovodila snímkem, na němž sedí na pláži. Místo „želvičky“ na břiše a vyrýsovaného svalstva však předvedla docela normální křivky – které má, když necvičí. „Třeba proto, že nemůžu kvůli kolenu, které bylo operované, anebo se mi třeba prostě nechce a jsem unavená, když mám relax, když se nehlídám před foťákem, když nevystihnu ‚ten‘ správný úhel…“ líčila.

Za to, jak vypadá, se nestydí. Se svým tělem totiž zažila mnohé... „Já mu dávala zabrat… a ono je pořád se mnou a všechno tohle vydrželo… To všechno hlídání, aby zhublo do kostýmů, aby bylo perfektní před ostatníma, aby bylo skvělé před fotografy, aby mě reprezentovalo, aby nikdo neřekl, že to břicho je moc tlusté, kolikrát hublo, hladovělo, přejídalo se, zase hublo, nenávidělo se, kolikrát se otočilo před zrcadlem a nemohlo se na sebe dívat, kolikrát se ptalo ostatních jestli opravdu není tlusté…“ popisovala, co všechno se jí honilo hlavou.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Kamila Nývltová po rozchodu: Jak zahání smutek? Markéta Reinischová

Dlouho se proto snažila být dokonalou, jelikož se bála, že by ji její okolí odsoudilo – a všichni by řešili, že je až moc hubená, anebo že nějaká ta kila přibrala… „Mám asi právě pocit, že jsem dospěla k novému závěru a nové etapě svého života – že mi to je asi úplně u pr*ele,“ svěřila se pobaveně svým fanouškům. „ŽENY MOJE!!!! Jsme nádherné, každá jsme originál, žijme v souladu s tím nejlepším pro sebe a všeho s mírou!!!!!! JSEM NA VŠECHNY PYŠNÁ – A BŘICHO, ZADEK, ŠPEKY, CELULITIDU, VRÁSKY a další, to máme každá,“ povzbudila své followerky.

Za svá slova (i za odvahu zveřejnit fotku, co by mohla v očích některých lidí působit nelichotivě) se dočkala celé řady souhlasných a obdivných komentářů – mimo jiné i od kolgů a kolegyň z umělecké branže. Svým „lajkem“ ji ocenila například herečka Michaela Dolinová (59), farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká (37), tanečník Jan Onder (38) či moderátor Jan Musil (56). Ti všichni sympatizovali s poselstvím, které je v dnešní době, kdy je současná generace masírována umělou, nerealistickou dokonalostí světa internetu, tolik potřebné.
Fotogalerie
53 fotografií