Levná rodinná dovolená s dětmi v ČR

Stále oblíbenější jsou prázdninové pronájmy chat a chalup. Přečtěte si rady, jak v takovém případě postupovat - najdete je zde. Nabídka je už dnes velice široká, po celé republice najdete snadno tisíce nabídek. Zájem je tak velký, že je dobré rezervovat si místo včas, nejlépe s několikaměsíčním předstihem. V jakých cenových relacích se pronájmy pohybují, se podívejte zde.   

Dovolená v ČR na kolech a u vody

Rostoucí zájem je také o aktivní trávení volného času. Ať už je to pěší turistika (zde najdete tipy, co nezapomenout na pěší výlet), dovolená na kole (tipy na nejoblíbenější cyklostezky najdete zde), vodácké akce na českých řekách (tipy zde) nebo zimní radovánky na českých sjezdovkách (nejlepší lyžování v ČR zde). Stále vyhledávanější je i rybářská dovolená v ČR, kterou už dnes lze snadno skloubit i s rodinným dovolenkovým týdnem (tipy zde). 

Luxusní dovolená v ČR a wellness pobyty pro dva

Populární jsou i luxusní dovolené, případně jen víkendové wellness pobyty pro dva (tipy zde). Existuje i řada slevových nabídek, kdy se dá ušetřit třeba i polovina původní ceny (podívejte  se). Poměrně oblíbenou je v posledních letech tzv. zážitková gastronomie, tedy putování za dobrým jídlem, pivem, vínem a podobně. Nejzajímavější tipy najdete zde.

Tipy na výlet i na dovolenou

Pokud hledáte konkrétní místo v Česku, které máte relativně blízko nebo které vás zaujalo a chcete se o něm dozvědět více, vyberte si příslušný kraj a podívejte se na možnosti, které turistům nabízí:  

Praha
Jihočeský kraj
Středočeský kraj
Plzeňský kraj
Karlovarský kraj
Ústecký kraj
Liberecký kraj
Královéhradecký kraj
Pardubický kraj
Olomoucký kraj
Moravskoslezský kraj
Jihomoravský kraj
Zlínský kraj
Kraj Vysočina

Související odkazy:

Levná dovolená v Čechách: Kam se vydat, aby vás to moc nestálo

Putování letním Českem: 6 tipů na výlety Českým Středohořím

Kam v Čechách za exotikou? Nechte se inspirovat

Čechům se podle studie vyplatí pracovat ve Švýcarsku. Na dovolenou berte Řecko

České hotely patří k nejlepším na světě! Turisté si oblíbili Český Krumlov, Prahu a Karlovy Vary

Výlet do Českého krasu, tip na jarní, letní i podzimní víkend

Kam na víkend? Objevte krásy Českého ráje