Z rozchodu s Lejlou Abbasovou se Michael Kocáb ještě pořádně neoklepal, co ho ale trápí nejvíce, je fakt, že nemůže být se svým dítětem každý den.

Na léto si Michael Kocáb kromě práce naplánoval i pár volných dní, které hodlá trávit se svým nejmladším synem Davidem. „Vezmu si ho třeba na týden, na deset dní a nejlepší na všem bude, když s ním budu doma. Protože jemu se stýská. On chce být doma, tam, kde se narodil, kde vyrůstal, takže to budou pro něj asi ty nejlepší prázdniny,“ řekl Blesk.cz Kocáb, který se na karlovarském festivalu v Domě ČT zúčastnil besedy k filmu Jan Hus, k němuž napsal hudbu.

Bojí se na zahradu

Davídek bydlí se svou mámou Lejlou Abbasovou, ale podle Kocába tam není šťastný jako u něj. „Kdykoliv si ho vezmu, tak ho nemůžu pak z toho domu dostat. Nechce už ani chodit na zahradu, protože se bojí, že by o to přišel. To je logický,“ svěřil se Kocáb, kterému se leskly oči. Částečná ztráta syna ho nesmírně bolí.

Mobil místo hřiště

Podle něj se klukovi u něj líbí, protože se mu na rozdíl od Abbasové věnuje každou vteřinu, kdy jsou spolu. „Já to mám celkem jednoduchý. Nejsem přivázaný na internet, Skype nebo Facebook. Nejsem ten rodič, který chlácholí své dítě a zároveň kouká do mobilu. My si furt hrajeme a vymýšlíme různé vylomeniny,“ vysvětlil. I když nechce na Lejlu házet špínu, podle něj ani ona není výjimkou mezi mladými lidmi, kteří se v dnešní době bez mobilu neobejdou.

Video
Video se připravuje ...

Kocáb o synovi Blesk TV

Fotogalerie
7 fotografií