Rozchod s Lejlou Abbasovou Michaelu Kocábovi dost ublížil. Moderátorka od něj odešla před Vánocemi i s jejich synem Davidem (2,5). Od té doby spolu komunikují jen ohledně střídavé péče o malého. 

Smutek ve tváři byl na Kocábovi ostatně znatelný i na zahajovací party karlovarského festivalu. Na otázku Blesk.cz, zda už je z rozchodu vyléčený, jen pokrčil rameny a zdržel se odpovědi.

Video
Video se připravuje ...

Kocáb ve Varech: Při otázkách na Lejlu rudnul a skrýval rozpaky Blesk TV

Ve Varech byl tak poprvé bez své partnerky Abbasové. Společně se tu naposledy procházeli během loňského ročníku. Úplně opuštěný na festivalu ale Kocáb není a nebude. „Je tu se mnou syn Martin a v následujících dnech by měla dorazit i má dcera Natálka, tak se moc těším,“ svěřil se Blesk.cz hudebník.

První den festivalu si také nenechal ujít udílení Křišťálového glóbu hollywoodskému herci Richardu Gerovi. „Je to hrozně milý a inteligentní člověk. Velmi mě překvapil. Ale osobně jsem se s ním nesetkal a ani to nevyhledávám,“ dodal Kocáb. Ten měl původně v plánu zdržet se ve Varech delší dobu, ale úmorné vedro ho zmáhá a uvažuje o předčasném odjezdu.

Fotogalerie
5 fotografií