Herečka a principálka udělala tlustou čáru za bývalým životem. Ze všeho nejdřív si po půlročním hledání pořídila luxusní byt v centru Prahy. „Hanka mluvila poměrně dlouho o tom, že se chce zbavit domu v Říčanech, protože tam na ni všechno po manželově smrti padá a necítí se tam dobře,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Gregorové.

Herečka dlouho hledala lokalitu, která by vyhovovala nejen jí a zajíčku Ondřejovi, ale také jejímu milovanému pejsku Pepovi. „Nemohla nic pořádného najít. Chtěla centrum, ale zároveň možnost procházek se psem. To bylo prvořadé,“ zdůraznil náš zdroj.

V pondělí Blesk zastihl Koptíka, jak ráno vycházel z bytu Gregorové poblíž Karlova náměstí a venčil jejího čtyřnohého mazlíčka. A další den odcházeli Gregorová a její milenec společně. Z nového bydlení je Gregorová nadšená.

Má to jen kousek od divadla pojmenovaného po svém manželovi, navíc je u bytu nádherná terasa. „Říkala nám, že tam není odnikud vidět, takže se tam klidně může opalovat nahá,“ prozradil Blesku nejmenovaný divadelní kolega.

VŠE O HANĚ GREGOROVÉ A JEJÍ NOVÉ LÁSCE NAJDETE>>> ZDE!

Fotogalerie
14 fotografií