Zatímco Gregorová září štěstím, příbuzní jejího mladého přítele jsou v šoku. „Rodina je z toho úplně vyřízená,“ prozradil Nedělnímu Blesku dobře informovaný zdroj, který si nepřál být jmenován.

„O jeho vztahu s Hanou Gregorovou se dozvěděli přes sociální síť,“ dodal zdroj s tím, že nejde jen o vzplanutí. „Došlo to dokonce tak daleko, že se s manželkou rozvádí,“ svěřil Nedělnímu Blesku. „Nejhorší na všem je, že má dvě malé děti,“ dodal zdroj.

Vztah s Gregorovou ale ženatý Ondřej, který je ještě o dva roky mladší než hereččin syn Ondřej, nijak netají. Spíš naopak, se společnými fotografiemi s Hanou se dokonce chlubí na sociální síti. První zveřejnil shodou okolností na svátek všech zamilovaných 1. května. A právě to byl zřejmě první impuls k rozvodu.

To, že se po smrti Radka Brzobohatého Gregorová nebrání nové lásce, připustila už před rokem. „Neumím si to představit, ale nevylučuji to,“ svěřila v rozhovoru pro server Čas.sk. A jak se zdá, láska přece jen přišla. Vztah jí navíc svědčí i přes skutečnost, že muž po jejím boku řeší problémy s rozvodem. V poslední době se Gregorové dokonce podařilo zhubnout dvanáct kilo.

Ženy mi rozumějí 

„Když má chlap o 40 let mladší ženu, tak ho všichni obdivují a je to úžasný. A když je to naopak, tak je to hrozný a každý se nad tím podivuje. Myslím, že ženy v mém věku mi velice dobře rozumějí,“ vyjádřila se pro Top Star Gregorová.

Historie se opakuje?

Kouzlo Hany Gregorové je pro muže neodolatelné. I Radek Brzobohatý dal přednost slovenské herečce před tehdejší manželkou Jiřinou Bohdalovou (85). Láska, která musela překonat překážky, ale Radkovi a Haně vydržela 31 let. 

VŠE O HANĚ GREGOROVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
12 fotografií