Podle zjištění Blesku má stejné křestní jméno jako její syn Ondřej Brzobohatý (33) a je o dva roky mladší než on. Ondřej pracuje ve společnosti telefonního operátora, navíc je ženatý a má dvě děti!

„Scházejí se spolu už nějakou dobu, podle všeho asi tři čtvrtě roku,“ prozradil nám dobře informovaný zdroj z hereččina blízkého okolí. Lásku s Gregorovou svým způsobem »propálil« i její zajíček na sociální síti. „No, asi mě zabije, že jsem to sem dal,“ pochlubil se Ondřej společnou fotografií, na které se k sobě tulí jako zamilované hrdličky. Fotografie navíc prozradila i to, že se nescházejí jen mimo domov.

Na veřejných akcích se Gregorová s novým mužem sice ještě neobjevila, ale jakmile jde o uzavřenou společnost v kruhu rodiny a blízkých přátel, své sympatie už neskrývá. Seznámila ho dokonce se svou dcerou Rolou (37), synem Ondrou a jeho přítelkyní Taťánou Kuchařovou (28). K novému chlapovi své mámy se ale na dotaz Blesku hereččin syn nevyjádřil. Také Gregorová nereaguje na telefonát ani SMS zprávu.

Fotogalerie
9 fotografií