Těsně před osmdesátými narozeninami zemřel před třemi roky herec Radek Brzobohatý. S jeho smrtí se pořád nemůže smířit jeho manželka Hana Gregorová.

 „Přijde mi to čím dál tím absurdnější. Někdy mi připadá, že to ani není pravda. Těsně poté to pro mě vlastně bylo jednodušší, protože jsem musela řešit spoustu věcí. A pak najednou, když je všechno zařízeno, nastane chvíle, kdy si člověk říká: Tak a teď by mohl přijít! No, a on nejde…“ vypráví o těžkých chvílích Hana magazínu Blesk.

Herečka, kterou jste mohli vidět například v seriálu Svatby v Benátkách, se stále nedokáže se svým mužem rozloučit. I když už z domu vyklidila jeho věci, urnu má pořád u sebe. „Pořád mám doma urnu s jeho popelem. Ale říkám si, že letos na podzim už ho uložím. Už snad nadešla doba, kdy se s tím srovnám,“ rozhodla se herečka, jít v životě dál.

Že by ale do jejího života vstoupil jiný muž, si nedokáže představit.  „Opravdu si to nedokážu představit, že bych najednou žila s někým jiným. Dvaatřicet let manželství je hrozně moc. Jiné to možná je, když ovdovíte ve čtyřiceti. Ale v šedesáti…,“ říká Hana magazínu Blesk.

 

Fotogalerie
9 fotografií