Sotva se vdova po Brzobohatém Hana Gregorová na divadelních prknech rozpohybovala do rytmu hudby, sálem se ozval hlasitý jekot. „Na scéně jsme to zaznamenali, ale nějak jsme se snažili to přejít a soustředit se na představení,“ přiznal Blesk.cz Petr Vágner, který ten večer hrál po boku Gregorové.

Podivné zvuky a výkřiky vycházely z úst jisté ženy, která svými výjevy otrávila ostatní diváky. Jeden muž už ji nevydržel poslouchat a okřikl ji. Tím ale nadšenou divačku naštval tak, že na něj zavolala policii. Na hlídku si pak během přestávky počkala před divadlem a hnala je dovnitř najít onoho muže. „On na mě byl sprostý, nadával mi a já chci podat oznámení,“ vykřikovala nahlas.

Policejní strážníci její stížnosti museli vyhovět, a tak se společně s fanynkou vydali do zákulisí divadla. Tam si na vysvětlenou nechala přivolat i samotnou majitelku Hanu Gregorovou. „Tato paní sem chodí a pravidelně tu dělá ostudu, jsme z ní hodně nešťastní a nevíme, co s ní,“ přiznala zoufalá herečka. Strážníkům se ale nepodařilo muže v sále najít. Vyslechli si majitelku i stěžovatelku a s nepořízenou z divadla zase odešli. Druhá polovina hry tak mohla v klidu začít jen s drobným zpožděním...